Ana SayfaModaSunglass Hut’tan 2021 İlkbahar Güneş Gözlüğü Trendleri

Sunglass Hut’tan 2021 İlkbahar Güneş Gözlüğü Trendleri

Doğaya geri dönüş

Doğa canlanıyor ve bu bahar stilini canlandırmak için hazır bekliyor. Renkli pembeler, rustik kahverengiler ve yeşilliklerle bu trend bize doğayı hatırlatan tüm unsurları içeriyor.

Sunglass Hut küratörleri ilkbaharı yansıtan doğa merkezli stiller, bu sezon nihai trendleri arasında yerini alıyor. Modumuzu yükselten ve her görünüme ek bir stil dozu aşılayan renklerle oynamanın tam zamanı olduğuna dikkat çekiyor.

Pembe stiller bize yılın bu zamanında ortaya çıkan eğlenceli çiçekleri hatırlatıyor. Klasik bir kahverengi güneş gözlüğünüzü ise çok fazla abartı olmadan her kıyafetle sorunsuz bir şekilde kombinlenmesine olanak sağlıyor. Bu bahar ister renkli ister cesur bir stil seçin dünyaca ünlü Bella Hadid, Kaia Gerber ve Lucy Hale gibi bu stili mükemmel taşıyan isimlere siz de katılın.

 

Denizin içinde

Daha sıcak, daha güneşli yerlerin hayalini kuruyoruz. Denizcilik trendi ile bilinmeyen derin bir yolculuğa çıkmaya hazır mısınız? İnci vurgulu okyanus mavisi tonları ve gümüş detaylar kendinize sahilde olduğunuzu hissettirecek.

Okyanus mavisi güneş gözlükleri ile stili güçlendirmenin mümkün olduğuna vurgu yapan Sunglass Hut küratörleri sportiften şıklığa, denizde her tür güneş gözlüğü stili için bol miktarda mavi tondan ilham almanın mümkün olduğunu belirtiyor. 

Yeni sezonda mavi tonlar birçok farklı şekil ve boyutta çerçeve ile tasarlandı. Sunglass Hut mağazalarından yüz şeklinize en uygun güneş gözlüğünü seçebilirsiniz. Göz alıcı bahar gezileri için mükemmel bir alternatif olacak bu koleksiyonlar vintage renklere sahip sekizgen çerçeveler, yeni trendleri yakalarken, uzun mavi çerçeveler herhangi bir kombini şık hale getirecek.

Daha sportif bir görünüm arayanlar için Oakley’in Frogskins Mix renk tonları bu bahar vazgeçilmeziniz olacak. Bu seri aynı zamanda gözlerinizi bahar güneşinden korumak için polarize camlarla tasarlandı. Gwen Stefani, Patric Mahomes ve Chiara gibi bu stili mükemmel taşıyan isimlerin tarzını yakalamak Sunglass Hut ile çok kolay olacak. 
 

Dikkat çeken çerçeveler 

Bu trend, çerçevenin genel şeklinin parlamasına izin veren keskin hatlarla karakterize edilir. Çerçevenin içinde organik kesimler olsun veya olmasın çerçevenin dışı geometrik olarak şekillendiriliyor.
Eğlenceli çerçevelerle çalışırken, rengi nötr tutun ve tarzınızı konuşturan parçanın çerçevelerinizin olmasına izin verin. Bu çarpıcı gözlüklerle her hangi bir kombininizi daha şık hale getirebileceksiniz. Bu gözlükleri kullanarak stili en iyi şekilde taşıyan Vanessa Hudgens, Hadid kardeşleri ve Justin Bieber tarzını yakalayabilirsiniz.  

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI