Ana SayfaSağlıkSuperSlow Zone ile tanışın

SuperSlow Zone ile tanışın

Haftada bir veya iki gün ve 20 dakikadan oluşan seansları ile kişiye özel birinci sınıf sağlık ve egzersiz merkezi olarak hizmet veren SuperSlow Zone, modern hayatın en büyük sorunu zaman kaybına son vererek sağlığınızın bekçisi oluyor.

Her seansta özel eğitmenlerin eşlik ettiği SuperSlow Zone’da, vücudun motoru olan kaslar haftada bir ya da  iki gün ve 20 dakikalık yüksek yoğunluklu egzersizleriyle geliştiriliyor ve güçlendiriliyor. Kas güçsüzlüğüne bağlı bel, boyun, kas ağrıları, duruş bozuklukları gibi tüm problemlere minimum sürede son verdiren SuperSlow Zone gelecek günlerinizin en büyük sağlık yatırımı oluyor.

Alışılagelen 3-4 saat süren spor aktivelerinin aksine, 20 dakikada serin bir ortamda ve terlemeden gerçekleştirilebilen egzersizler, gün ortasında hatta çalışan kişilerin öğle aralarında bile rahatlıkla uygulanarak, zamanı kişiye bırakıyor.  Sertifikalı profesyonel bir eğitmenin eşliğinde, minimum sürede maksimum sonuç almayı sağlayan SuperSlow Zone, modern hayatın kurtarıcı sağlık merkezi olarak kendi sağlığını önemseyen herkesi şubelerine bekliyor. Ünlü isimlerin ve sporcuların da tercihi olan bu egzersizi siz de deneyin. 

Biz denedik, gördük. 20 dakika olması ve terletmemesi sizi yanıltmasın. Kaslarınızın çalıştığını hissedeceksiniz. 

Küçük bir not: Yeşilçam`ın en zarif kadını Filiz Akın ile SuperSlow Zone`da karşılaştık. Ünlülerin tercih ettiği bir egzersiz olduğunu söylemiştik! 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI