Ana SayfaModaSwatch'un Son İnovasyonu: Bio-Reloaded

Swatch’un Son İnovasyonu: Bio-Reloaded

Bu inovasyonla bir saat üreticisi seri üretim ortamında tüm geleneksel unsurların yerine biyolojik kaynaklı bileşenler kullanmayı başararak bir ilke imza atıyor. Marka, ilk Swatch modellerinin ikonik tasarımını günümüze taşıyan bir koleksiyon sunarak ‘BIORELOADED!’ ile yeni bir sayfa açıyor.

 

İnovasyon daima markanın kişiliğini tanımlayan itici güç olmaya devam ederken “1983” koleksiyonu simdi bu geleneği, kene otu bitkisinin tohumlarından elde edilen iki yeni biyolojik kaynaklı malzemeyle sürdürüyor. Her bileşen, doğal olarak Swatch ürünlerinin yüksek “Swiss Made” kalitesini de yansıtıyor.

 

Saatlerin kutuları da yeni bir standart belirliyor. Kâğıt köpükten üretilen malzeme, patates ve tapyoka nişastası bazının kullanıldığı yenilikçi bir karışım içeriyor. Enjeksiyon kalıp prosesiyle üretilen kutular, doğada tamamen çözünebilir olmanın yanı sıra kağıt atıklarıyla geri dönüştürülebiliyor veya evde kompost yapımına da katılabiliyor.

 

Böyle önemli bir kilometre taşı, özel bir tasarımı da hak ediyor: “1983” koleksiyonu, ipuçlarını tanınmış Swatch ruhunun ilk zamanlarından alıyor. Sunulan altı model, ilk Swatch saatlerinin yeni yorumlarından oluşuyor. Yeni Swatch Genel Merkezi için özel olarak tasarlanan bir yazı tipinin kullanılması da Swatch devriminin hep ileriye gittiğine dair hiçbir şüphe bırakmıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI