Ana SayfaMagazinSylvester Stallone'a Tecavüz Suçlaması

Sylvester Stallone’a Tecavüz Suçlaması

Rocky ve Rambo filmleriyle dünya çapında tanınan oyuncu Sylvester Stallone’nun 1986 yılında korumasıyla birlikte 16 yaşında bir kıza tecavüz ettiği öne sürüldü.
 
Daily Mail gazetesinin polis kayıtlarına dayanan haberine göre; Stallone, Over the Top (Zirvede) adlı filmin çekimleri için gittiği Las Vegas’taki Hilton otelinde ailesiyle birlikte kalan kız çocuğuyla tanıştı. Bu sırada o dönemde 40 yaşında olan oyuncunun koruması Mike De Luca, çocuğa “Stallone sana yakınlık gösterirse ne yapardın?” diye sordu.
 
“Ben de ona yakınlık gösterirdim” cevabı üzerine korumanın 16 yaşındaki çocuğa 27’nci kattaki odanın anahtarını verdiği iddia edildi. Sylvester Stallone ve korumasının kimliği açıklanmayan çocuk ile ilişkiye girdiği daha sonra da olanları anlatmaması için tehditler savurduğu öne sürüldü.
 
Ele geçirilen polis kayıtlarını Daily Mail için inceleyen Las Vegas Emniyet Müdürlüğü’nden emekli polis John Samolovitch, kayıtların orijinal olduğunu söyledi. Stallone’nun o yıllardaki koruması De Luca, 2013 yılında polis tarafından vurularak öldürülmüştü. Stallone ise yaptığı kısa bir açıklamada “Böyle bir olay hiç yaşanmadı” diyerek tüm suçlamaları reddetti.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI