Ana SayfaYaşamTaner Ceylan ArtInternational`da

Taner Ceylan ArtInternational`da

26-28 Eylül tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek uluslararası çağdaş sanat fuarı ArtInternational gerçekçi resimleriyle dünyaca tanınan Taner Ceylan’ı ağırlıyor. Dört yıl aradan sonra Türkiye’de ilk kez bir sergiyle karşımıza çıkacak sanatçının yeni işleri Paul Kasmin Gallery’nin standında izlenebilecek.

Fuarda sanatçının geçen yıl New York’ta Paul Kasmin Gallery’de gerçekleşen “Kayıp Resimler” sergisinin ardından başlattığı “Altın Çağ” desen serisinden “Persephone” ve “Cypharissus” adlı işlerini Türkiye’de ilk kez görme fırsatı bulacağız. Aynı zamanda, sanatçının aynı seri için ürettiği “Ay Teni” ve ilk heykeli “Ay Masalı”nın dünyadaki ilk gösterimi ArtInternational’da yapılacak.

Türkiye’nin en prestijli uluslararası çağdaş sanat fuarı ArtInternational’ın ikincisi 26-28 Eylül 2014 tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. İstanbul’un geçen yılki en önemli sanat etkinliklerinden biri kabul edilen ArtInternational’a bu yıl 24 ülkeden 80 seçkin galeri ve 400’e yakın sanatçının işi katılacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI