Ana SayfaMagazinTarkan New York’ta Fırtına Estirdi

Tarkan New York’ta Fırtına Estirdi

Megastar’ın 2-3 Mart tarihlerinde New York’ta Manhattan Center Stüdyoları’nda bulunan Hammerstein konser salonunda, 5 Mart’ta ise Los Angeles’ta şehrin merkezinde yer alan, The Novo’da, vereceği konserler serisi için start verdi.

Tarkan, biletlerin satışa çıktıktan çok kısa bir süre sonra tüketilen Amerika konserlerinin ilk ayağı olan New York’ta, dünya starlarını ağırlayan Hammerstein konser salonunda 3500 kişiye en sevilen şarkılarını söyledi.

Acımayacak” şarkısı ile sahneye çıkan Megastar gecede “Kır Zincirlerini”, “Şıkıdım”, “Dudu”, “Öp”, “Touch”, Come Closer”, “Bounce” gibi sevilen Türkçe ve İngilizce şarkılarını salonu dolduran sevenleri ile birlikte söyledi.

Tarkan’ın Amerika’daki ilk seri konserlerini gerçekleştiren, Amerika merkezli SM Production Group Genel Müdürü Şengül Oğuz, “1 yıldır bu konserler için çok kalabalık bir ekip olarak çalışıyoruz. Biletler satışa çıktıktan kısa bir süre sonra tükendi ve izleyiciler arasında birçok farklı ülkeden izleyici vardı. Ancak salonu Tarkan’ın çoğunlukla Rusya, Meksika ve İran’dan sevenleri doldurdu.” açıklamasını yaptı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI