Ana SayfaModaTasarımcılar Kate Middleton için hazırladı

Tasarımcılar Kate Middleton için hazırladı

Eğer Cambridge Düşesi Kate Middleton gibi bir konuma sahipseniz hamilelik döneminde ne giyeceğinizi pek de düşünmenize gerek kalmıyor. Middleton`ın karnının belirginleşmesiyle birlikte kolları sıvayan dünyaca ünlü tasarımcılar, hazırladıkları çizimlerle prensesi tavlama yarışına girdiler.

Karl Lagerfeld, Donna Karan, Nina Ricci gibi herkesin hayalini süsleyen elbiselerin usta tasarımcıları, Middleton`ın günlük stilinden yola çıkarak Düşes için hamilelik kıyafetleri tasarladılar.

Kate için gerek hamilelik sırasında gerek hamilelik sonrasında giyebileceği bir elbise hazırladığını belirten Donna Karan ünlü prensesi daha seksi bir çizgiye taşırken, Chanel`in kreatif direktörü Lagerfeld, mavi uçuşan elbisesiyle Middleton`ı romantik bir şekle soktu.

Chloe, Nina Ricci, Karl Lagerfeld ve daha pek çok ismin hamile Middleton için tasarladıkları kıyafetlerin tümünü fotogaleriye tıklayarak inceleyebilirsiniz. Bakalım her gün giydikleriyle ses getirmeyi başarın Cambridge Düşesi, hangi ismin stilini benimseyecek?

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI