Ana SayfaMagazinTaylor Swift Justin Bieber`dan nefret ediyor

Taylor Swift Justin Bieber`dan nefret ediyor

Justin Bieber, iki yakın arkadaşın arasını bozmuş gibi görünüyor. Taylor Swift, Selena Gomez’in Justin Bieber’la yaşadığı bir dargın bir barışık ilişkiyi onaylamıyor. Bu nedenle iki yakın arkadaşın arasının açık olduğu konuşuluyor.

US Weekly’ye konuşan Taylor ve Selena’ya yakın bir kaynak “Taylor, Justin’den nefret ediyor ve Taylor, Selena’nın Justin’le her barışmasının büyük bir hata olduğunu düşünüyor. Bieber, gerçekten de iki kızın arasını bozdu” dedi.

Mayıs ayında düzenlenen Billboard Müzik Ödülleri’nde sırasında Taylor Swift kendisine Bieber’a ilişkin bir soru yöneltilen Swift, “Başka bir soruya geçebilir miyiz?” diyerek Justin`le ilgili yorumda bulunmayı reddetmişti. Aynı gece Gomez ve Bieber’ın kuliste öpüştükleri bir sırada Swift, yüzündeki iğrenmiş ifadeyle kameralara yansımıştı.

Taylor, yakın arkadaşı olan Selena’ya sürekli Justin’den daha iyisini bulabileceğini söylüyor. Bu konuşmalardan haberi olan Bieber da Swift’ten pek hoşlanmıyor. Taylor, Selena’nın 21. doğumgününe katılmamıştı. Bunun nedenin de Bieber’ın orada olması olarak gösterilmişti. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI