Ana SayfaYaşamTaylor Swift`i kıskanmak için 5 neden

Taylor Swift`i kıskanmak için 5 neden

Tüm özellikleri ile bazen bizim için sevimsiz olan Taylor Swift`i biraz daha yakından incelemeye ne dersiniz? 25 yaşında ve kariyerinin zirvesinde olan Swift`in hangi özellikleri bizi rahatsız ediyor olabilir? Gelin birlikte sıralayalım:

1. Ödülleri 

Yakın zamanda aldığı ödülleri saymaya başlasak onlar bile bitmez. Genelleyecek olursak en son 8 adet Billboard, 3 adet iHeart, 1 adet Brit ödülü aldı. Tablo yapıp ödül listesini sıralamıyoruz bile; bunlar sadece akılda kalanlar. Fotoğrafta şaşkın görünümüne bakmayın, aslında o da alıştı.. 

2. Ünlü isimlerle yakın ilişkileri

Son klibi `Bad Blood`a bakınca da görebiliyoruz ki Taylor Swift herkesle arasını iyi tutmayı başarabiliyor. Klipte oynamayan yok. Karlie Kloss yakın dostu, ona sözümüz yok; fakat Cindy Crawford`u nereden aklına getirdin? Selena Gomez, Jessica Alba, Lena Dunham üçlüsünü bir araya getirmek, arkadaş ilişkileri olmadan çok normal bir sentez gibi gelmiyor açıkcası. Düşündük ve tasarımcılarla, modellerle, şarkıcılarla arası iyi olan Swift`i kıskanmamızın normal olduğuna karar verdik. Bu arada `Bad Blood` isimli şarkının olay yaratan video klibi, Youtube`ta rekor kırdı. 

3. Jake Gyllenhaal`ın eski sevgilisi olması

Evet son günlerle Calvin Harris`le mutluluk pozlarını hepimiz görüyoruz. Güzel bir çift, birbirlerine yakıştılar diyebiliriz. Burada bir kıskanma yok. Fakat biraz geçmişine gidince Taylor Lauther, Conor Kennedy ve Harry Styles`ın arasında olgun bir yakışıklı dikkatimizi çekiyor: Jake Gyllenhaal. Hatta birlikte oldukları o kısa döneme akıl sır erdiremiyoruz. 94 doğumlu eski sevgili geçmişinden olsa gerek, Jake Gyllenhaal o listeye fazla kaçıyor. Ya da biz yine kıskançlık yapıyoruz..

4. Times`a kapak olması + Forbes listesine girmesi

25 yaşında ve Angela Merkel, Hillary Clinton, Michelle Obama gibi isimlerin bulunduğu Forbes`un `Dünya`nın en güçlü 100 kadını` listesine 64. sıradan giriyor. Aynı zamanda Times gibi bir dergiye kapak kızı oluyor. Önünde saygıyla eğilmekten başka yapacak bir şey yok..

5. Sigortalı bacakları

Fiziki olarak baktığımızda en dikkat çeken yeri şüphesiz ki bacakları. Upuzun bacaklarını o da seviyor olmalı ki 40 milyon dolarını gözden çıkarıp sigortalatmayı ihmal etmedi. Ama onu sırtından vuran ilk `kişi` kedisi Meredith oldu. Bacaklarını tırmalayan kedisi, sahibesine borçlanmış oldu! Şaka bir tarafa, hakkını vermek lazım, Victoria`s Secret podyumlarında meleklerden farksız gözüken vücudunu hepimiz kıskanıyoruz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI