Ana SayfaTeknolojiTeknolojiyle Yön Bulan Aksesuarlar: AirPods Tutucu Küpe

Teknolojiyle Yön Bulan Aksesuarlar: AirPods Tutucu Küpe

Sosyal medyada karşınıza muhakkak bu ürünün çıktığına eminiz. Takı tasarımlarıyla dikkat çeken MISHO markası, ihtiyaç mı yoksa bir aksesuar mı ikilemini yaşatan yeni küpesiyle bir hayli dikkat çekti.

Suhani Parekh tarafından minimal tasarımlar ile alıcısıyla buluşan mücevher markası MISHO,  AirPods kulaklıkların rahat bir şekilde kullanılmaları, düşmemeleri için iki küpe modeli yarattı. Biri düz bir çubuk şeklinde olan, diğeriyse çok daha iddialı, minimal bir takı olarak karşımıza çıkan küpelere AirPods kulaklıklarınızı sıkıştırabiliyorsunuz; böylece uzun telefon görüşmelerinde rahatlıkla işlerinizi halledebiliyorsunuz.

 

Teknoloji hayatımıza yenilikler kattıkça, aksesuarlarda da bu yenilikleri daha da kolaylaştıracak uygulamalara gidilmesi, aksesuarların artık sadece bir “aksesuar” ve “takı” olmadığını; ihtiyaçlarımıza da hizmet ettiğini kanıtlar nitelikte. Telefon kılıfı yüzükleri, AirPods kılıfları pek çok yüksek moda markası tarafından da ürün yelpazesine alınan teknoloji kaynaklı eşyalar arasında.

MISHO’nun başlattığı bu tasarım hareketine başka marka ve tasarımcıların da katılıp katılmayacağı ise merak konusu.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI