Ana SayfaTeknolojiTelefonlarımızın Az Bilinen 3 özelliği

Telefonlarımızın Az Bilinen 3 özelliği

NFC TEKNOLOJİSİ

Türkçe ismi  "Yakın Alan İletişimi" olan özellik, kablosuz olarak veri ve enerji alışverişi yapabilen hayatımızı kolaylaştıran bir teknoloji. Genelde ödeme sistemi için kullanılır. Ödeme yaparken kredi kartınızı veya cüzdanınızı kullanmadan, telefonunuzla ödeme yapmanızı sağlar. Bir diğer önemli özelliği ise telefonunuzu kablosuz olarak şarj etmenizi sağlıyor. NFC destekli şarj ünitesine telefonunuzu koyduğunuzda kolayca şarj olacaktır. 

UÇAK MODU

Aslında yıllardır bütün telefonlarda bulunuyor fakat bilinirliği az. Telefonunuzu kapatmak istediğinizde uçak moduna alırsanız bütün iletişim bağlarını kesmiş olursunuz. Sizi arayanlar "aradığınız kişiye şuan ulaşılamıyor" anonsunu duyarken, siz telefonunuzu kullanmaya devam edebilirsiniz. En önemli özelliği ise telefonunuzu şarj ederken uçak moduna alırsanız, telefonunuz yüzde 20-30 daha hızlı şarj olacaktır.

UZAKTAN ERİŞİM

Team Viewer uygulamasını akıllı telefonunuza indirerek nerede olursanız olun, evinizde açık olan bilgisayarınıza erişim sağlıyabilirsiniz. Bilgisayarınızın ekranı olduğu gibi telefonunuzun ekranında gözükür ve bilgisayarınızı istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken hem bilgisayarınıza hemde akıllı telefonunuza bu ücretsiz uygulamayı indirmek..

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI