Ana SayfaTeknoloji“Telefonumu Değiştirme Zamanı” Diyenlerin iPhone’a Geçmek İçin Çok Sebebi Var

“Telefonumu Değiştirme Zamanı” Diyenlerin iPhone’a Geçmek İçin Çok Sebebi Var

Günlük hayatımızda akıllı telefonlar sayesinde sevdiklerimize ulaşmanın ötesinde günlük işlerimizi yapabiliyor, profesyonel kamera kalitesinde etkileyici fotoğraf ve videolar çekebiliyor, uygulamalar sayesinde farklı konularda bilgi sahibi oluyor, kendimizi geliştiriyor, bankacılık işlemlerimizi yapıyor, diziler filmler izliyor, oyun oynuyor; kısacası hayatımızın her alanına dokunabiliyoruz. Bu nedenle artık performans, bilgi gizliliği ve güvenlik, dayanıklılık, kullanım kolaylığı gibi farklı ihtiyaçlar telefon seçiminde önemli oluyor. Mevcut telefonunda bu özelliklerden memnun olmayan kullanıcılar için şimdi iPhone’a geçiş yapmak için pek çok sebep bulunuyor. Kullanıcı deneyimlerinin anlatıldığı keyifli Testimojilerle beraber bu özellikleri sizler için derledik.

Gizlilik, temel bir insan hakkı 

Gizlilik Apple’ın en temel değerlerinden biri. Kişisel bilgilerimizin hangisini kiminle paylaşacağınız konusunda kararın bize ait olması ise her şeyden daha önemli. iPhone, en ince ayrıntısına kadar kişisel bilgilerinizi koruyacak şekilde üretiliyor. Her iPhone, yüzünüz veya parmak izinizle güvenli kimlik doğrulama özelliğine sahip. Uygulamaların diğer şirketlerin uygulamalarındaki veya web sitelerindeki aktivitelerinizi takip etmek için sizden izin alması gerekiyor. iMessage’larınız ve FaceTime görüntülü görüşmeleriniz uçtan uca şifreleniyor. Ve tüm bunlar sadece başlangıç.

Uzun ömürlü bir telefon için Dayanıklılık

En yeni iPhone modelleri, tüm akıllı telefon camlarından daha sağlam olan Ceramic Shield özelliğine sahip. Ayrıca sıvı dökülmelerine ve sıçramalara da son derece dayanıklı. Otomatik güncellemeleri etkinleştirdiğinizde iPhone’unuz yeni özellikler ve güvenlikle ilgili en son geliştirmelerle hep güncel kalıyor. Böylece iPhone değerini diğer akıllı telefonlardan daha uzun süre koruyor.

Her an yanınızda ve kullanımı çok kolay

iPhone, kusursuz bir uyumla çalışmaları için donanım ve yazılımı birlikte tasarlanarak üretiliyor. Yeni AirPods’unuzu iPhone’unuzla eşleştirmek mi istiyorsunuz? Tek dokunuşla halledebiliyorsunuz. Yakınınızdaki arkadaşlarınızla fotoğraf veya kişi bilgisi paylaşmak mı istiyorsunuz? AirDrop onları ekranda listeliyor, siz de bir dokunuşla istediğiniz kişiyi kolayca seçebiliyorsunuz.

Apple Tasarımlı çiplerle yüksek performans ve pil ömrü

Apple tasarımı çipler rekabette yıllarca ilerideler ve diğer akıllı telefonlarda elde edemeyeceğiniz bir performans sunuyor. İşletim sistemi de Apple tarafından tasarlandığı için her şey uyum içinde ve çok verimli çalışıyor, böylece pil ömrü de uzuyor.

Anı unutulmaz kılan Gelişmiş Kameralar

Gece modu, loş ışıkta olağanüstü renkler ve ayrıntılar yakalıyor. Portre modu, arka planı flulaştırarak süjenizi ön plana çıkarıyor. Sinematik mod, videolarınıza tıpkı Hollywood filmlerindeki gibi bir alan derinliği ekliyor. Ve tüm bunlar otomatik olarak gerçekleşiyor. 

Her türlü ihtiyaca yönelik, güncel ve güvenli App Store

Apple editörleri bir sonraki favori uygulamanızı bulmanız için milyonlarca ücretli ve ücretsiz uygulamayı sizin için derliyor. Geliştiriciler hakkında hikayelerin yanı sıra uygulamalardan en iyi şekilde yararlanabilmeniz için ipuçları sunuyor. Gizlilik Değeri Etiketleri, uygulamaların verilerinizi nasıl kullandıklarını görmenizi sağlıyor. Bir uygulamayı indirmeden önce gizlilik etiketini inceleyebilir, böylece uygulamanın size uygun olup olmadığına karar verebilirsiniz. İndirdiğiniz uygulamaların fotoğraflarınız veya konumunuz gibi bilgilere erişmeden önce sizden izin almaları gerekir. 

Kişiye özel yardım

Sorularınız varsa yardımcı olacak birini bulmanın da çok kolay yolları var. Bir Uzman ile telefonda konuşabilir, online sohbet edebilir, bir Apple Store’a gidebilir ya da Apple Destek uygulamasından bizimle iletişim kurabilirsiniz. İster donanım ister yazılımla ilgili olsun, tüm sorularınız için yardımcı olmaya hazırız. Ayrıca İpuçları uygulaması da zaman içinde iPhone’unuzdan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacak.

iOS’e Taşı uygulaması ile bilgilerinizi kolaylıkla aktarın

Telefonunuza iOS’e Taşı uygulamasını indirerek kişiler, mesajlar, fotoğraflar, videolar mail hesapları ve takvimler gibi önem verdiğiniz tüm bilgileri iPhone’unuza kolaylıkla indirebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI