Ana SayfaGüzellikThe Body Shop`dan Yaz Parfümleri

The Body Shop`dan Yaz Parfümleri

The Body Shop`un sınırlı sayıda üretilen yeni parfümleri ile mutlaka tanışın. Yaza özel hazırlanan bu parfümlerde yazın çiçeksi kokularını, denizin mavi enerjisini ve de tropik bir adanın ılıklığını hissedebileceksiniz. Serideki 3 kokuda IFF(Uluslararası Parfüm Federasyonu) bünyesinde ünlü koku uzmanları, Dominique Ropion, Loc Dong ve Domitille Bertier tarafından geliştirildi.

Her zevke uygun bir parfüm bulabileceğiniz serideki kokular yeni seriler orijinal Love Etc.., Dreams Unlimited™ ve klasik White Musk kokularının üzerine geliştirilmiş.

Love Etc… Sun Kiss
Love Etc… Sun Kiss, orijinal Love Etc… esansını baz alarak daha meyvemsi ve çiçeksi bir yaz esansı sunuyor. Bergamut, nektarin, neroli yasemini, sandal ağacı ve kehribar özleri içermektedir. Love Etc… Sun Kiss, eğlenmeyi ve flört etmeyi seven bir yaz kokusu.  

Love Etc… Sun Kiss Eau de Toilette 50 ml: 52,90 TL
Love Etc… Sun Kiss Vücut Püresi 250 ml: 27,90 TL

Dreams Unlimited Sun Fresh
Vücudunuzu pozitif enerjisiyle sararak, serin deniz aromasıyla teninize keyif verecek yeni parfümümüz ile tanışın. Mandalina, tuzlu deniz esansları, karpuz, neroli ve süsen içeriğiyle Dreams Unlimited Sun Fresh okyanusların serin havasını cildinize taşıyacak.     

Dreams Unlimited Sun Fresh Eau de Toilette 50 ml: 52,90 TL
Dreams Unlimited Sun Fresh Vücut Püresi 250 ml: 27,90 TL

WHITE MUSK SUN GLOW
White Musk Sun Glow, orijinal White Musk serimizi taze bir yolculuğa çıkarıyor. Çiçeksi aromaların bir araya geldiği White Musk Sun Glow’da limon, şakayık çiçeği, misk ve sandal ağacı özleri içeriyor. Seçkin ve zarif kokusu ile White Musk Sun Glow yaz gecelerinizin favorisi olacak.

White Musk Sun Glow Eau de Toilette 50 ml: 54,90 TL
White Musk Sun Glow Vücut Püresi 250 ml: 27,90 TL

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI