Ana SayfaGüzellikThe Body Shop`tan sosyal sorumluluk projesi

The Body Shop`tan sosyal sorumluluk projesi

The Body Shop’un 2012 yılında başlattığı sosyal sorumluluk kampanyası bu sene de devam ediyor. 12 Ağustos’ta başlayan ve 7 Kasım’a kadar sürecek kampanya kapsamında müşterilerin satın alacağı dudak koruyucusu “Dragon Fruit Lip Butter” ürününün yanında verilecek jeton istediğiniz yardım kuruluşuna destek olabiliyorsunuz.

The Body Shop’un gerçekleştirdiği işbirliğinde bu sene üç farklı kuruluş yer alıyor; Türkiye’nin en güzel, bakir ve zengin doğasına sahip kuzeydoğu Anadolu bölgesinde yaban hayatının ve doğal alanların korunması, araştırılması, tanıtılması ve köy halkının ekoturizm yoluyla gelir kazanmasını amaçlayan Kuzey Doğa Derneği, ÇEVKOR(Çevre Koruma ve Araştırma Vakfı) ve KORUNCUK(Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı).

The Body Shop mağazalarından satın alınan her bir dudak koruyucusunun yanında hediye edilen jetonu belirlenen üç dernekten birine atan müşteriler, dünyayı ve ülkemizi değiştirecek ilk adımı da atmış olacaklar.

Daha yaşanabilir bir dünya için sosyal sorumluluk projelerine öncülük eden The Body Shop, projenin geniş kitlelere ulaşması için destek bekliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI