Ana SayfaYaşamThe Gazzino Geliyor

The Gazzino Geliyor

Sadece Türkiye’de değil Avrupa’da bile eşi benzeri olmayan, 30 milyon TL yatırımla 3500 metrekarelik alana inşaatı başlayan The Gazzino projesi ile İstanbul en yeni ve en prestijli eğlence adresini bekliyor.

Dünyanın ve Türkiye’nin birçok noktasında en saygın yapılarda imzası bulunan Eren Yorulmazer’in “Müzik Tapınağı” olarak tasarladığı bu sıra dışı proje Türkiye’nin en iyi isimlerinin yanı sıra dünya starlarının da sahne alacağı kalite ve teknolojik altyapıyla hazırlanıyor. Ses ve ışık sisteminin Londra’dan getirileceği, havalandırma sistemlerinin uçaklarda kullanılan hava kalkanı ve endüstriyel aktif ozon sterilizasyon üniteleriyle güçlendirildiği bir sistem kuruluyor. Girişinden kulislere kadar göze çarpan her noktada mitolojik figürlerin kullanılacağı bu eşsiz tapınak yeni düzenin kurallarını da beraberinde getiriyor. Pandemi kuralları göz önünde bulundurularak tasarlanan The Gazzino oturma düzeninde aynı anda 700 kişiyi ağırlayabilecek. Pandemiden sonra düğün, davet, bayi toplantıları gibi organizasyonlara da ev sahipliği yapacak olan mekanın Aralık ayında tamamlanması hedefleniyor. 
 
Yemekli olması planlanan mekanda tüm tabak-çatal takımları The Gazzino için özel tasarlanıyor. 35 locası ve devasa 2 barı olan, eşi benzeri olmayan çok özel tasarım heykellerle aydınlatılan mekan son yıllarda eğlence sektöründe yapılan en büyük ve prestijli yatırım olacak. Böyle bir dönemin eninde sonunda atlatılacağını ve insanların kendilerini güvende hissedeceği mekanlara akın edeceğini söyleyen Ergun Yıldız bu proje için hayatımın projesi diyor.
 
Sponsorların içeride yer alabilmek için şimdiden sıraya girdiği mekan İstanbul gece hayatında büyük bir heyecanla bekleniyor.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI