Ana SayfaModaThe North Face: Metro Ex

The North Face: Metro Ex

Grafik sanatçısı Jiro Bevis’in özel eskizlerinin yer aldığı Metro Ex’in ilk koleksiyonu, gökdelenlerin yeşil, doğal alanlarla iç içe geçmesini yansıtan, eğlenceli bir baskı ile sergileniyor. Outdoor ruhundan ilham alan ürünler, şehir yaşantısına uygun dayanıklı esnek naylon kumaş ve çabuk kuruyan FlashDry™ teknolojisi gibi teknik özellikleri taşıyor.

 

İlk koleksiyon, koyu sarı ve mavi renkte Track mont, Track pantolon ve Lhotse’dan esinlenen graffiti ile birlikte tamamlayıcı olarak lavanta renkli şapka ve Bozer Cross Body çantayı içeriyor. 

 

Nisan ayında çıkacak ikinci koleksiyonda ise aralarında dayanıklı malzemeden yapılmış ve ayarlanabilir kemere sahip Wind mont, rüzgar koruyucu yüzeyi ve güçlendirilmiş diz panelleri ile Black Box Overalls’ın da bulunduğu kadınlara özel ürünler sunulacak. 

 Koleksiyon, www.thenorthface.com.tr sitesinde ve belirli The North Face mağazalarında satın alınabilir. Gelecekteki lansmanlardan haberdar olmak için Instagram ve Facebook’ta @thenorthface hesaplarını takip edebilirsiniz.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI