Ana SayfaModaTımberland Christopher Ræburn İmzalı FW21 Earthkeepers Koleksiyonunu Tanıttı

Tımberland Christopher Ræburn İmzalı FW21 Earthkeepers Koleksiyonunu Tanıttı

Christopher RÆBURN imzalı Timberland FW21 EarthkeepersÒ  kapsül koleksiyonu dünya genelinde tanıtıldı. Markanın eko-inovasyon ve ilerici tarzının geldiği en son noktanın temsilcisi olan ve Timberland’in 2030’a kadar doğa üzerinde net olumlu etki yaratma vizyonunu daha da ileriye taşıyan bu koleksiyon, Rejeneratif deri ve Geri Dönüştürülmüş kuş tüyü gibi doğal ve geri dönüştürülmüş malzemeler içeriyor.
 
Timberland Küresel Tasarım Direktörü Christopher Raeburn, bu koleksiyon ile markanın özgün mirasını eko-inovasyon ve teknolojinin ilerici tarzıyla buluşturarak karşımıza çıkartıyor. Ayakkabı, tekstil ve aksesuar ürünlerinden oluşan kapsül koleksiyon, “All Gender” bakış açısı, unisex ve rafine parçalardan oluşuyor.
 
Gardıroplardaki temel ürünlere ve “ Take only what you need / Sadece ihtiyacın olduğu kadarını al” mottosuna odaklanan koleksiyonu değerlendiren Raeburn: “The Earthkeepers by RÆBURN koleksiyonu bizim yol göstericimiz. Sorumlu tasarım, yenilikçilik ve ürün tasarımı anlayışını, benzersiz bir arşiv yaklaşımıyla bir araya getiren bir deney. Timberland® markasının daha yeşil bir geleceğe yönelik çalışmalarında sınırlarımızı zorlamamızı sağlayan FW21 kapsül koleksiyonu benim için inanılmaz heyecan verici” diye konuşuyor.
 
Earthkeepers RÆBURN kapsül koleksiyonundan öne çıkan parçalar:

 
Earthkeepers by RÆBURN Oversize Mont (5.299TL): Sıcak tutan ve suya dayanıklı bu ürün, %100 geri dönüştürülmüş REBOTL kumaştan ve Re:Down izolasyon sunan ve yine tamamen geri dönüştürülmüş kuş tüyü malzemeden üretildi. Arşiv parçalardan ilham alan cep tasarımı ve dijital kamuflaj baskısı ile hafif ve katlanabilir özelliklere sahip.

Earthkeepers by RÆBURN Sırt Çantası (1.999TL): Sadece ihtiyacınız olanı, ihtiyacınız olan boyutta taşıyabileceğiniz şık ve modern bir stil. Gri ve yeşil renk alternatiflerine sahip sırt çantası, standart pamuktan dört kat daha güçlü olan %100 geri dönüştürülmüş PET malzemeden elde edilen Cordura® EcoMade kumaş içeriyor. Ürün, iki renk alternatifinde bel çantası modele (699TL) de sahip.
 
 
Christopher RÆBURN imzalı Timberland FW21 Earthkeepers kapsül koleksiyonunda yer alan diğer ürünler arasında, atıklara yeniden hayat veren %100 geri dönüştürülmüş plastikten elde edilen dayanıklı ReBOTL™ kumaştan üretilen Earthkeepers® by Raeburn Yağmurluk (3.999TL) da dikkat çekiyor. Su geçirmezlik ve kolayca kese haline getirilerek cepte taşınabilirlik özelliğe sahip bu model, kapüşonu, kollardaki büzme ipleri ve stopperları ile ekstra koruma sağlıyor.
 
Bu koleksiyonda tercih edilen Rejeneratif Deri, rejeneratif tarım uygulamalarını benimseyen çiftliklerden elde ediliyor. Doğadan ilham alan bu tarım uygulamaları, toprağa karbonu emmesi, suyu tutması ve biyoçeşitliliği geri kazanması için dinlenme şansı tanıyarak çevre üzerinde net bir pozitif etki yaratmayı amaçlıyor.
 
Sınırlı sayıda üretilen EarthkeepersÒ by RÆBURN koleksiyonuna https://www.timberland.com.tr/raeburn-koleksiyon adresinden ve anlaşmalı satış noktalarından ulaşabilirsiniz.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI