Ana SayfaMagazinTimes`dan Can Bonomo`ya övgü

Times`dan Can Bonomo`ya övgü

Yarışmadan birincilikle ayrılamasa da kendisinin de deyimiyle   " Gönüllerin birincisi" olan Can Bonomo, 25 yaşında olmasına rağmen dünya basını tarafından da yakından takip edilmeye başlandı.

Hareketli dansı ve " Love Me Back" şarkısıyla Times tarafından çok beğenilen Bonomo, kendisine yöneltilen soruları cevapladı. Times`a göre çok genç olmasına rağmen başarılı müziğiyle dikkat çeken Bonomo, Eurovision` daki şarkısı ve şovuyla Karaip Korsanları` na rakip oldu.

Yarışmayla ilgili deneyimlerini paylaşan ve " İstanbul Müziği" ismini verdiği tarzını anlatan Bonomo, yarışma sırasında başına gelen en ilginç olayın, sokakta şarkı söylediği için polisler tarafından kovalanmak olduğunu söyledi. Times tarafından merak edilen bir başka konu ise Bonomo`nun şarkının sözlerini direkt olarak İngilizce mi yazdığı yoksa Türkçe`den İngilizce`ye mi çevrildiğiydi. Sorulara samimiyetle cevap vermeye devam eden Can, şarkıyı direkt olarak İngilizce yazdığını söyledi. Pop müziğinin kendisini çok fazla heyecanlandırmadığını tamamen rock müzikle kendini bulabildiğini söyleyen genç şarkıcı Madonna`dan daha çok Red Hot ChiliPeppers` ın Türkiye`ye geleceği için heyecanlı olduğunu açıkladı.

Giyimi de oldukça çok beğenilen Can Bonomo, stiliyle ilgili yöneltilen sorulara karşılık olarak gündelik hayatta kendi içinden geldiği gibi giyindiğini ama Eurovision esnasında Hatice Gökçe`yle çalıştığını söyledi.

Yurtdışına açılmak gibi bir düşüncesi ve isteği de olduğunu söyleyen Can Bonomo, bunun için biraz daha zamanı olduğunu, kendisini tam olarak İngilizce sözlerle ifade edebileceği zaman böyle bir adım atacağını da sözlerine ekledi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI