Ana SayfaModaTina Kunakey ve Vincent Cassel Çifti "The Kooples SS21" Kampanyasında

Tina Kunakey ve Vincent Cassel Çifti “The Kooples SS21” Kampanyasında

The Kooples, SS21 kampanyası için yeni ilham perilerini açıkladı.  Uluslarası kariyere sahip bir model olan Tina Kunakey ve Fransız sinemasının gözde aktörü Vincent Cassel, Maison kampanyasının yeni yüzü oldular. İlişkilerinin beşinci yılını tamamlayan, 2018’den beri evli olan bu ikili, kuralları yıkan ve kendi kurallarını oluşturan cüretkâr, asi ve karizmatik bir çift.
 
“We are The Kooples” ın ardından, kampanya, genç ve samimi bir İngiliz fotoğrafçı olan Laura Coulson’un merceğinden hayata geçirildi.
 
Sessiz bir atmosferde, Tina ve Vincent’ın merkezde olduğu pozsuz ve yapaylıktan uzak bir çekim. Aralarındaki samimi bakışlar, ortak bir gardırop paylaşan bir çift olduklarını ortaya çıkarıyor. Tina erkeksi parçaları uyumsuz ve çağdaş bir görünüm için kolaylıkla tercih ediyor.
 
Bu iki aşık,  The Kooples moda evinin ruhunu zarif DNA’sını nasıl yansıtacaklarını çok iyi biliyorlar ve bunu kendi iddialı ve büyüleyici tavırlarıyla yorumluyorlar. Laura Coulson, Vincent’ın enerjisini ve manyetizmasını; Tina’nın gücünü ve kadınlığını ve bu iddialı ve kaynaşan ikilinin sınırların ve klişelerin ötesine geçişini kutluyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI