Tog Bazar

Türkiye’nin dört bir yanındaki üniversitelerde örgütlenerek, eğitimden sağlığa, çevreden girişimciliğe kadar çok geniş bir alanda sosyal sorumluluk projeleri hayata geçiren Toplum Gönüllüleri,  24 Mayıs 2011 tarihinde TOG BAZAR’ın beşincisi düzenliyor.
Bu yıl da Esma Sultan Yalısı’nın tarih kokan büyülü atmosferinde yapılacak olan TOG BAZAR’a 94 marka birbirinden özel tasarımlarıyla katılıyor. Geçtiğimiz yıl 86 katılımcı firmaya ev sahipliği yapan TOG BAZAR’ı 1300 ziyaretçi gezmiş ve 242.720 TL gelir elde edilerek TOG projelerine aktarılmıştı. Bu yılsa 2000 kişinin üzerinde katılımcı bekleniyor. Cemiyetin önde gelen isimlerinin ajandalarında aylarca önceden işaretlenen bu eşsiz etkinliktekatılımcılar bir yandan karnaval gibi bir ortamda alışveriş yapmanın keyfini yaşarken öte yandan sosyal sorumluluk için bir arada olmanın mutluluğunu yaşayacaklar.
Tüm organizasyonu gönüllüler tarafından üstlenilen TOG BAZAR’a katılan markalar  arasında Chez-bo (Şebnem Çapa), M by Meltem Tahrancı, Rare Blossom, Batya Kebudi, Siren Ertan, Dört Mevsim, Mavi, Tartine et Chocolat, Mozaik, Step, La Maison des Fleurs, NAR Gourmet, Bee Goddess yer alıyor.
Etkinlikte Arzu Sabancı, Ahu Türkpençe, Elif Dürüst, Özlem Süer, Edwina Özyeğin, Burcu Esmersoy, Ayşe Kucuroğlu ve Sinem Güven’in de aralarında bulunduğu cemiyetin farklı hanımlarının tasarladıkları tshirtlerinde satışa sunulacak. 
Toplum Gönüllüsü gençlerin eğitim, sağlık, çevre, insan hakları, kadınların güçlendirilmesi gibi pek çok farklı alanda uygulamakta oldukları sosyal sorumluluk projelerine destek olmak amacıyla 24 Mayıs Salı günü Ortaköy Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenecek

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI