Ana SayfaModaTommy Hilfiger'dan Sıradışı Defile

Tommy Hilfiger’dan Sıradışı Defile

Tommy Hilfiger, Şanghay’daki TOMMYNOW ICONS etkinliği ve New York Moda Haftası sırasındaki ‘TommyXLewis’ VIP lansman partisinin ardından en yeni koleksiyonlarını küresel marka elçileri Lewis Hamilton, Hailey Baldwin ve Winnie Harlow ile birlikte Tokyo’da sundu.
 
İlk ‘TommyXLewis’ ortak koleksiyonu, ‘TOMMY ICONS’ kadın kapsül koleksiyonu ve HILFIGER COLLECTION kadın koleksiyonu, geleneksel defile formatına yenilikçi bir yorum getiren bir etkinlikte sergilendi.
 
Tommy Hilfiger, geleneksel defile formatına yenilikçi bir yorum getiren TOKYO ICONS etkinliğinin gerçekleştiğini duyurdu. Etkinlik, TOMMY HILFIGER markasının bugünün liderlerinin, yani iyimser enerjileri ve olağanüstü motivasyonları ile değişimi tetiklemek için başkalarına ilham veren kişilerin yarının ikonları olduğu inancının kutlaması niteliğindeki Sonbahar 2018 küresel kampanyası kapsamında düzenlendi. Seçilen lokasyon da Tommy Hilfiger’ın en yüksek büyüme potansiyeline sahip pazarı olan Asya Pasifik’e odaklanmasını ve markayı dünya çapında yeni şehirlere ve izleyicilere ulaştırma kararlılığını yansıtıyor. Sonbahar 2018 TOMMY HILFIGER koleksiyonlarının sunulduğu TOKYO ICONS etkinliği, 8 Ekim 2018 Pazartesi akşamı Japonya saatiyle 20.30’da Tokyo Prince Hotel’in açık havuz başında gerçekleşti.

Üç kat yüksekliğinde bir holografik su projeksiyonu, Nandy Nicodeme, Anniek Verfaille, Simon Martyn, Simon Bornhall ve Marga Esquivel gibi çeşitli modellerin sunduğu Sonbahar 2018 koleksiyonlarını sergiledi. Eşsiz bir dijital enstalasyonda ünlü moda fotoğrafçısı Leslie Kee tarafından çekilen ve “The Icons of Tomorrow Are the Leaders of Today” grafikleriyle çerçevelenen konuk fotoğrafları, defile projeksiyonunun fonunu oluşturdu. Etkinlik boyunca katılımcılar, TommyXYou lazer özelleştirme istasyonunda denim tote çantaları kişiselleştirmeye davet edildi. Etkinliğe basın mensupları, VIP konuklar, sektörden influencer’lar ve Japon tüketiciler dahil 400 kişi katıldı.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI