Ana SayfaGüzellikTrend Alarmı: Tepeden Topuz

Trend Alarmı: Tepeden Topuz

Açık konuşmak gerekirse saçlardaki trend olayını hiçbir zaman anlayamadım, hangi saç modeli neden birden meşhur oluyor, pembe saçlar neden bulaşıcı gibi her kadının umarsızca saçlarını süslüyor ya da bob kesimi neden bu kadar tercih ediliyor? Benim için insandaki özellikle de kadınlardaki en önemli yer kafa bölgesi. İşte bu yüzden diyorum ki saç insanı vezir de eder rezil de eder!

Şimdi size yeni saç trendinden bahsetmek istiyorum. Tepeden topuz! Aslında bu topuzu yıllardır yaz ayları kendini göstermeye başladığında, sıcaktan terlemeye başlayan ensemizi ferahlatmak adına hepimiz kullanıyorduk ama şimdi nedense ‘trend’ oldu. Tabi ki bu saç modelinin moda olmasına sevinmedim desem yalan olur, çünkü yaz aylarında tam bir topuz kızı oluyor,  boynumda rüzgarın esintisini hafif hafif hissediyorum.

Romantik topuzlara karşı hep bir zaafım olmuştu bugüne kadar sanırım içimde bastırılmış gizli bir romantik var. Tepeden topuz ise sanırım beni birazcık zorlayabilir, bu saç modeli tam ‘Az saçım var nasıl gür gösterebilirim’ diyenler için trend olmuş bile olabilir! Az saçlı insanlara güzel bir kıyak geçilmiş bence.

Tepeden toplanan topuzları herkese önermek sanırım doğru olmaz, ince ve kemikli bir yüzünüz varsa size tavsiyem topuz modelini yüksek tutmamanız sonra arkanızdan “Yüze bak asfalt gibi” demesinler! Siz yinede bu modeli kullanmadan önce fotogalerimizden tepeden topuz trendinin ne olduğunu yakından inceleyin derim ben. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI