Ana SayfaModaTrend Alarmı: Yüksek bel bikini

Trend Alarmı: Yüksek bel bikini

Yaz demek deniz, güneş, kum demek.. Dolayısıyla yazın yaptığımız alışverişin büyük bir kısmını plaj kıyafetleri oluşturuyor desek herhalde yalan olmaz. Peki bu sene nedir trendler? Bikini alırken nasıl bir şey almalıyız? Tüm bunlardan haberdar mıyız? Hayırsa hadi birlikte 2015 yaz trendinin detaylarını birlikte inceleyelim.

Bu sene en çok öne çıkan model, geçen seneden de aşina olduğumuz yüksel bel bikiniler. Geçen yaz sonuna doğru popülerliğini arttıran bu modeller, bu sene raflarda çoktan yerini aldı. Görünümleri ile eskiyi andıran  yüksek bel bikiniler, nostaljik vurgusuyla plajlarda vintage rüzgarları estirecek gibi görünüyor. Marilyn Monroe, Rita Hayworth, Grace Kelly gibi isimleri hatırlatan yüksek bel bikini trendi, kum saati vücut tipini üç aşağı beş yukarı yakalayabilenler için güzel bir seçenek olabilir. Fakat bizden tavsiye, üst bedeni ve alt bedeni arasında ciddi bir orantı farkı olanlar bu modelden uzak dursun. 

Diğer bir öne çıkan model de büstiyer tipli bikini üstleri. Yani bu sezon bikinilerimizin bir parçası eskiyi yakalama peşinde! Ya bikini altımız yüksel belli, ya da üstümüz büstiyer tarzında olacak. Bizim tercihimiz altın yüksek belli olması. Nedeni belki biraz `simit` diye tabir ettiğimiz bel çevresindeki fazlalıklardan, biraz da üst parçayı olabildiğince minik tutup, maksimum bronz teni yakalayabilmek için olabilir. 

Bronzluktan bahsetmişken: iyi, hoş, trendleri takip etmek güzel; fakat hiçbir kuvvet güneşlenirken bize bu bikinileri giydiremez. Happy-hour, akşamüstü oturması vs. için bu trendler. Öğle sıcağında sahilde güneşlenirken ise ipli bikini altlarından ve üçgen/straplez bikini üstlerinden vazgeçmek söz konusu bile değil.   

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI