Ana SayfaGüzellikTrendus Fashion Shoot Neon

Trendus Fashion Shoot Neon

Trendus Fashion Shoot by Özlem Dinç ile daha önceden çekim deneyimi olmayan isimleri kamera karşısına geçirmeye devam ediyoruz. Profesyonel çekim heyecanı yaşamak isteyen okurlarımız arasından seçilen 5 şanslı kişi M.A.C makyaj artisti Özgür Kaplan’ın yetenekli ellerinde şekillenen yazın çılgın trendi neon makyajlarla Özlem Dinç`in objektifine poz verdi.

Elimizden düşürmediğimiz telefonlarla çekilen selfielerin yerine profesyonel bir çekimde yer alan okurlarımız, bu şekilde yoğun ve hızlı geçen hayatlarına da eğlenceli bir mola vermiş oldu. Neon temalı çekim için bir araya geldiğimiz okurlarımızla stylinge göz atıp hızlı bir şekilde saçlara yoğunlaştık. Saç yapımının ardından M.A.C makyaj artisti Özgür Kaplan’dan makyaj ipuçları alan amatör modellerimiz uygulanan neon makyajlarla da ilk moda çekimlerine hazırlandı.
Özlem Dinç’in stüdyosu ODA Portre’de gerçekleşen çekim karelerini yakından görmek ve modellerimizin çekim hakkındaki düşüncelerini okumak için hemen fotogaleriye tıklayın. 
Çekimin eğlenceli kamera arkası videosu için ise burayı tıklayın. 
Fotoğraflar: Özlem Dinç – ODA Portre
Makyaj: M.A.C / Özgür Kaplan

* 8 Mart 8 Kadın çekiminden sonra bu kez de Neon çekimini gerçekleştirdik. Bir sonraki çekimde yer alacak şanslı okurlarımızdan biri de siz olmak için hemen burayı tıklayın ve başvuru formunu doldurun. Kim bilir, belki de bir sonraki çekimde başrol sizin olur.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI