Ana SayfaYaşamTriwa yılbaşı saatleri

Triwa yılbaşı saatleri

Yılbaşında sevdiklerine çok özel bir hediye vermek ve yeni yılda şıklığı bileğinde taşımak isteyenler için TRIWA’nın yeni koleksiyonu satışa sunuldu.

Yılda sadece 2 ana koleksiyon sunan ve sınırlı sayıda üretilen modelleriyle, tüm dünyada koleksiyonerleri olan TRIWA’nın yeni koleksiyonundaki birbirinden şık ve renkli modelleri  yeni yıl alışverişlerinizde en prestijli hediyeniz olacak.

Mor, yeşil, kahverengi ve turuncunun en güzel tonlarından oluşan TRIWA’nın yeni koleksiyonunda, el kesimi asetat, organik deri ve vintage kayışlı modeller ağırlıkta. Yeni koleksiyonunda da yine dinamikliğini ve trendy duruşunu koruyan TRIWA’lar her zevke hitap eden modelleri ile yeni yılda da stilinize renk katmaya devam edecek

Ayrıca, dünya genelinde sadece 400 adet üretilen Black Russion Tarnsjö ve White Brasco Twist modellerinin 25’er adeti ise Aralık ayı itibariyle Türkiye’de! Bu çok özel modellere, www.triwaturkey.com adresinden, online olarak ücretsiz kargo ile sahip olabilirsiniz.

Yılbaşı şıklığınızı tamamlayacak rengarenk TRIWA’ları ayrıca, Türkiye genelinde tüm Beymen Blender, Brandroom ve VEPA 62 mağazalarında bulabilirsiniz.

Yeni yılda da size ve sevdiklerinize, kendinizi özel hissettirme fırsatı sunan TRIWA’ları kaçırmayın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI