Ana SayfaModaTUMI Sonbahar/ Kış 2021Koleksiyonu

TUMI Sonbahar/ Kış 2021Koleksiyonu

Victor Sanz “Bir anlığına dünyanın nasıl değişmiş olduğunu ve gerçekten neyin önemli olduğunu düşleyin. TUMI olarak Antartika’nın vahşi doğasından esinlenerek dış etkenlerden korunmanın öneminin altını çizmek istiyoruz”  sözleriyle koleksiyonu anlatıyor. “Bu sonbaharda, TUMI olarak doğuştan gelen fonksiyonellik özelliğini, Antartika’nın vahşi yaşamının hayatta kalma içgüdüsü ile harmanladık ve ürün performanslarımıza da bunu yansıtmayı hedefledik”.
 
Bu ilhamdan yola çıkarak TUMI Voyageur ve Harrisson koleksiyonları dev bir buzul kütlesinin mavi tonlarından ilhamını aldı. Bir arktik gezinti esnasında karşınıza çıkabilecek her tona bu koleksiyonda rastlamak mümkün.
 
TUMI, aktif yaşam tarzına uyum sağlamayı amaçlayan stilleri de ön plana çıkarıyor. Koşucular için tasarlanan özel çantalardan, su şişesi bölmeli hiking ve kayak ve snowboard çantalarına kadar dinamik hayat tarzına uygun ürün çeşitliliği bulunuyor.
 
TUMI sonbahar 2021 koleksiyonunda da sürdürülebilirlik kapsamında verdiği sözleri tutmaya devam ediyor. En sevilen ve ikonik 19 derecelik açı tasarımıyla öne çıkan 19 Degree koleksiyonunu Alüminyumdan sonra bir de polikarbonat malzeme ile üretiyor.  Kullandığı polikarbonatın yüzde 90’ı geri dönüştürülmüş materyellerden elde edildi. Üretilen her valiz kalıcı olmak için tasarlandı ve her biri inovatif özellikleri ile dikkat çekiyor; daha sessiz ve pürüzsüz tekerlek sistemleri, USB girişleri gibi birçok özellikleri ile uluslararası seyahat edenlere mükemmel şekilde destek olmayı amaçlıyor.
 
Markanın sürdürülebilirlik anlamında bir diğer girişimi de Alpha Bravo ve Voyageur koleksiyonları için geliştirdiği sırt çantaları. Günün her anına kolayca adapte olabilen bu sırt çantaları geri dönüştürülmüş materyeller ile tasarlandılar ve TUMI’nin dünya kaynaklarını koruma felsefesi ile uyumlu hale getirildiler.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI