Ana SayfaYazarlarTUMI’den Sportif Bir İşbirliği

TUMI’den Sportif Bir İşbirliği

Dünyanın önde gelen uluslararası seyahat ve lifestyle markası TUMI, Formula 1 Sürücüsü Lando Norris ile birlikte tasarladığı yeni koleksiyonunda dünyanın dört bir yanından spor ve eğlence liderlerinin benzersiz hikayelerine yer veriyor.

 

23 Ekim’de Austin, Teksas’taki ABD Grand Prix dahil olmak üzere altı Grand

Prix’te yarışacak Lando Norris (Pilotlar sırlamasında 7. sırasada yer alıyor) ile yapılan işbirliği ile tasarım gücünü bir kez daha ortaya koyan Tumi, Norris’in kullandığı McLaren süper arabalarına çok benzeyen ve onlardan ilham alan özel koleksiyonu ile performans lüksünü ve yeniliği zirveye taşıyor.

 

Bugün dünyanın en yüksek performanslı endüstrilerinde kullanılan karbon fiberi, üstün bir şekilde tasarımlarına uyarlayan Tumi’nin özel karbon fiber CX6, McLaren Otomotiv’in tasarım ekibi tarafından tasarlandı. 

 

Seyahatlerinize ve günlük ihtiyaçlarınıza yüksek dayanıklılık ve hafif performans özellikleri getirmek için üretilen çantalar, aksesuar kitleri, cüzdanlar, pasaport kılıfları gibi geniş ürün yelpazesi sunan Tumi’nin bu çok özel kapsül koleksiyonu Kanyon, Akmerkez ve İstinyepark mağazalarında 7/24 online web sitesi tumi.com.tr ‘de satışa sunuluyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI