Ana SayfaYaşamTurkcell Superonline Sosyal Medya Ödülleri

Turkcell Superonline Sosyal Medya Ödülleri

33 kategoride, aralarında müzik, sanat, iş, eğlence dünyasının en tanınmış isimlerinin yer aldığı 165 aday Sosyal Medya Ödülleri için yarışıyor. Oylama sürecinin 16 Kasım 2014 tarihine kadar devam edeceği Turkcell Superonline Sosyal Medya Ödülleri 7. Bilişim Teknolojileri Zirvesi’nin kapanışında düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak.

Sosyal Medya Ödülleri, bireysel ve kurumsal olmak üzere iki ana kategoride düzenleniyor. Bireysel kategoride spor, medya, müzik, edebiyat dünyasında sosyal medyayı en iyi kullanan isimler belirlenirken, kurumsal kategoride televizyon kanalları, televizyon programları, haber ve spor web siteleri, gazeteler ve markaların sosyal medya kullanımlarına ilişkin değerlendirmelere yer veriliyor. Ayrıca en etkili sosyal medya kampanyaları, viral reklamlar ve mobil uygulamalar da yarışma kapsamında belirleniyor.

16 Kasım 2014 tarihine kadar sürecek oylamada kazananların belirlenmesine katkıda bulunmak isteyenlerin sosyalmedyaodulleri.com adresini ziyaret etmeleri yeterli.

Geçen yıl 250 bin kişinin katılımıyla toplam 400 bin oy kullanılan yarışmanın kazananları arasında Fettah Can, Ayşe Arman, Erdil Yaşaroğlu, Can Dündar gibi isimler yer alıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI