Ana SayfaModaTürkiye’nin İlk Özel Çorap Kulübüyle Tanışmaya Hazır Mısınız?

Türkiye’nin İlk Özel Çorap Kulübüyle Tanışmaya Hazır Mısınız?

Goia Socks, çorap konusunda ezber bozan girişimlere imza atıyor. Şimdiye kadar Amerika, İngiltere ve Almanya da yaygın kullanılan abonelik fikrini Türkiye’de hayata geçiren Goia Socks’ un sundukları, bir çift çoraptan daha fazlasını içeriyor.

Neden Goia?

Tarzını en çarpıcı şekilde yansıtmak isteyenler için Goia Socks’un koleksiyonları modanın kalbi Londra ve Milano’da tam 29 farklı desen seçeneğiyle tasarlanıyor. GOTS sertifikasıyla toksin içermeyen cilt ve çevre dostu materyalle üretilen çoraplar, %80 oranında organik pamuğa sahip. Bununla birlikte kullanılan organik hammadde hem terlemenin önüne geçiyor, hem de rahat bir giyim deneyimi sunuyor. Goia Socks ürünleri defalarca denenerek mükemmel hale getirildiğinden formu da kullanım süresince bozulmuyor. Ayrıca çift kat üretilen topuk ve burun tasarımı da uzun süreli kullanım sağlıyor. Bunun yanı sıra One Size Fits Most özel tasarımıyla 37 numaradan 47 numaraya kadar her ayağa uyum sağlıyor.

Özel Çorap Kulübü Aboneliği Nedir?

Yapılan araştırmalara göre alışverişini sadece ihtiyacı doğduğunda yapan yaklaşık %90’lık bir grup var. İşte ihtiyacı acil olan ancak rutin dönemde bu gereksinimini atlayabilenler için şimdi biraz kendilerini düşünme vakti. Goia Socks’un özel çorap kulübü aboneliğinde her ay bir çift özgün tasarım ve bir çift düz renk (siyah veya lacivert) olmak üzere toplam iki çift çorap adrese teslim ediliyor. Abonelik sisteminde perakende alışverişe göre neredeyse %50’ye varan indirimli fiyatlarla aynı ürünlere sahip olma şansı da yakalanıyor. Üstelik özel günlerde kulüp üyeleri ekstra hediyelerin de keyfini çıkarıyor.

www.goiasocks.com

Instagram: @goia_socks

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI