Ana SayfaYaşamU-BOX'tan Sürdürülebilir ve Fonksiyonel Tasarımlar

U-BOX’tan Sürdürülebilir ve Fonksiyonel Tasarımlar

Hayatımızın en önemli parçalarından biri olan oyunu merkezine yerleştiren U-BOX, yetişkinler için fonksiyonel mobilyalar üretirken, çocuklar için ise yaratıcı ahşap bloklar sunuyor. Tasarımlar, özel ahşap yapıları sayesinde doğaya ve sağlığınıza hiçbir şekilde zarar vermiyor.
 

Fonksiyonel ve sürdürülebilir tasarım için: U-BOX Furniture

U-BOX, evinizin her alanında maksimum verim alabileceğiniz mobilya seçenekleri ile yaratıcılığınızı mekanlarınıza yansıtmanıza olanak sağlıyor. Fonksiyonel tasarımlarıyla fark yaratırken aynı zamanda içinizdeki gizli tasarımcıyı da ortaya çıkarıyor. U-box mobilyalar, özel tasarımları sayesinde ihtiyaca yönelik farklı kullanım imkanı sunuyor. U-BOX, tasarımlarında çevre dostu, dönüştürülebilir ve sürdürülebilir malzemeler kullanarak doğayı da koruyor.

Çocuğunuz için yaratıcılığın önündeki sınırları U-BOX ile kaldırın!

U-BOX, çocuklara özel olarak tasarladığı yaratıcı ahşap bloklar ile onların üretkenliklerini eğlenceli bir şekilde artırıyor. Motor el becerilerini geliştirmeye destek olan ahşap bloklar çocuğunuzun özgüvenini artırmaya destek oluyor.

Çocuklarda çözüm üretme kabiliyetini geliştiren ve konsantrasyon sağlayan yaratıcı bloklar, hiperaktiviteli ve disleksili çocuklar için de alternatif oyun seçenekleri olarak sunuluyor. U-BOX, çocukların bağımsız veya grup halinde çalışmalarını ve kendi yeteneklerini keşfedebilmelerini sağlarken, çocuklar, U-BOX ahşap blokları renklendirerek daha yaratıcı ve özgün hale getirebiliyor.

UBOX Hakkında:

Yaratıcılığın önündeki engelleri kaldırmayı, insanların içindeki sınırsız yaratıcılığını keşfetmelerini sağlayan UBOX tasarımları; her yaş grubu için tasarladığı ahşap oyuncaklar ve mekanlara yönelik sunduğu yaratıcı çözümler ile doğaya saygılı, dönüştürülebilir tasarımları hayata geçiriyor. UBOX, İstanbul’da gerçekleştirdiği üretimlerin yanı sıra yurtdışında, Londra ve Berlin’de de çalışmalarına devam ediyor.

UBox

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI