Ana SayfaTeknolojiÜçüncü Parti Uygulamalarıyla HONOR Watch GS Pro Keyfinizi İkiye Katlayın

Üçüncü Parti Uygulamalarıyla HONOR Watch GS Pro Keyfinizi İkiye Katlayın

Gençlere yönelik teknolojik ürünleriyle değer yaratan HONOR, akıllı saati HONOR Watch GS Pro’da kullanılabilen üçüncü parti uygulamalarıyla kullanıcıların farklı ihtiyaçlarına cevap verebiliyor.  25 günlük uzun pil ömrü, 14 farklı askeri testten geçmiş dayanıklılığı, spor ve sağlık takibi, doğada aktif olarak kullanılabilen yetenekleri ve günlük yardımcınız olması için tasarlanan özellikleriyle HONOR Watch GS Pro, güncellenen üçüncü parti uygulamalarıyla kullanıcıların günlük rutin işlerini kolaylıkla yönetmesini sağlıyor.

Kullanıcıların Sağlık uygulaması üzerinden HONOR Watch GS Pro’nuzun ayarları arasındaki “Uygulamalar” seçeneğiyle erişebileceğin uygulamalar ise şöyle:

Focus-to-do

Zaman yönetimi gerek iş gerekse okul hayatında büyük önem taşıyor. Focus-to-do uygulaması size belirlediğiniz görevler için kalan zamanı ve görevlerin kaçta kaçını bu süre içinde yaptığınızı gösteriyor. Alışveriş listesinden doğum günü hatırlatıcısına dek farklı işlevlere sahip olan uygulama verimliliği de artırması açısından birebir.

Calculator

Adından da anlaşılacağı gibi Watch GS Pro’yu bir hesap makinesine dönüştüren bu uygulama, telefonunuza kolayca erişemeyeceğiniz anlarda kolayca hesaplama yapmanızı sağlıyor.

Mood Messenger – Watch

Telefonunuza gelen SMS’leri Watch GS Pro üzerindeki hazır emojiler ya da mesajlarla hızlıca yanıtlamanızı sağlıyor. Uygulamayı etkin şekilde kullanabilmek için akıllı telefonunuzun varsayılan mesaj uygulaması olarak Mood Messenger’ı yükleyip seçmeniz gerekiyor.

TickTick

Günlük görevlerinizi kolayca saatinizden görüp, yaptıklarınızı işaretleyebileceğiniz bir uygulama. Özellikle evden çalışırken ofis ve ev işlerini düzene sokmak isteyenlere büyük destek olan TickTick, size rutin işlerinizi hatırlatan etkili bir uygulama.

Prayer Now

Ezan ve namaz saatlerini bildiren uygulama sayesinde Watch GS Pro’yla ibadet saatlerini daha kolay takip edebilirsiniz.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI