Ana SayfaModaÜnlü İtalyan Markası Calzedonia Yine Nefes Kesti

Ünlü İtalyan Markası Calzedonia Yine Nefes Kesti

Her yıl organize ettiği eşsiz etkinliklerle adından söz ettiren Calzedonia, dünya starlarının katıldığı CALZEDOMANIA – A Legs Celebration’ı önceki gün gerçekleştirdi. 

 

Şov, Paris’in ikonik binalarından Palais Brongniart’ın yani Paris Menkul Kıymetler Borsası’nın Eski Genel Merkezi’nin neoklasizmini yansıtan muhteşem atmosferinde mekanınruhuna uygun olarak hayata geçti. 

Dünyaca ünlü organizasyonlarda imzası olan Kreatif ajansVilla Eugénie tarafından ustaca tasarlanmış şovda unutulmaz bir deneyimsel yolculuğa çıkan konuklar, Palais Brongniart’ınnefes kesici fonunda, oda oda, markanın yıllar içinde sürekli yenilenen benzersiz ve hatasız stilinin her yüzünü keşfettiler.

 

Palais Brongniart’ın büyük cephesinin arkasında,  orijinal bir Calzedonia butiğinin giriş kapısının büyük boy bir kopyası yorumlanarak markanın evrenine bir giriş hissi yaratıldı. 60’tan fazla sanatçının yer aldığı dansçılar, akrobatlardan oluşan  bir kadro ışık, ayna ve  efektler ile unutulmaz bir showsundu.

 

Calzedonia’nın kurulduğu 1986 yılından beri müşterilerinin beğenisini kazanan ikonik çoraplar, sürdürülebilir ipliklerle yeniden yorumlanarak etkinliğin tartışmasız yıldızı oldu.

Gösteri sırasında, birçok sanatçı tarafından giyilen ve Aralıkayı başlarında mağazalara girecek olan Special Edition koleksiyonunun bir önizlemesi de showda yer aldı. Bu koleksiyonda yapay elmaslarla zenginleştirilmiş ışıltılı taytlar ve tozluklar, parıltılı desenler, mücevherli korse tarzı çapraz bantlar, metal file ve şehvetli vücut çorapları izlyenleri büyüledi. 

 

Calzedonia’nın Türkiye’den Konuğu Demet Özdemir Oldu 

Laetitia Casta, Chiara Ferragni, Shay Mitchell, Tina Kunakey, Leonie Hanne, Rossy de Palma, Sara Sampaio, Jasmine Tooks, Pamela Reif, Anna dello Russo, Sara Carbonero, Elisabetta Canalis gibi dünya starlarının boy gösterdiği dünyanın sayılı şovlarından biri olan etkinlik renkli karelere sahne oldu. Etkinliğin ev sahipliğini de Calzedonia Türkiye adına Özlem – Marco Temponi çifti yaptı.
 

 

Konukları ile yakından ilgilenen Temponi çifti markanın gelecek sezon bir çok sürprizli etkinliği olacağını müjdelediler.

 

Büyük ses getiren şovun Türkiye’den konuğu DemetÖzdemir oldu. 

 

Kırmızı halıda dünya basınına poz veren Özdemir, samimi tavırları ve şıklığı ile de göz kamaştırdı. 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI