Ana SayfaGüzellikUzun, Dalgalı ve Kıvırcık Saçlara Özel Bakım Mad About Ürünleri ile Gratislerde

Uzun, Dalgalı ve Kıvırcık Saçlara Özel Bakım Mad About Ürünleri ile Gratislerde

Açıldığı günden bu yana dünyanın önde gelen marka ve ürünlerini tüketicilerin beğenisine sunmaya devam eden Türkiye’nin en yaygın kişisel bakım marketi Gratis, Alman markası Schwarzkopf Professional’in 3 farklı seriden oluşan Mad About Saç Bakım Serileri’ni satışa sundu. Gratis mağazalarında, Gratis.com’da ve Gratis Beauty noktalarında yer alan Mad About Saç Bakım Serileri; uzun saçlar için 3 farklı üründen oluşan Lengths Serisi, dalgalı saçlar için 4 farklı üründen oluşan Waves Serisi ve kıvırcık saçlar için 6 farklı üründen oluşan Curls Serisi olmak üzere toplamda 3 seri ve 13 farklı üründen oluşuyor. Serilerde yer alan ürünler 59 TL’den başlayan fiyatlarla sağlıklı ve bakımlı saçlara sahip olmak isteyenleri bekliyor.
 
Mad About Lengths Serisi
Uzun saçlar ve saçlarını uzatmak isteyenlere özel olarak sunulan Mad About Lengths Serisi; şampuan, saç bakım maskesi ve kırık uç onarıcı saç bakım spreyinden oluşuyor. Ürünlerin içeriğinde bulunan Aquarine Kompleks ve Biotin, saçların ağırlaşmasını önleyerek nemlendirilmesini sağlıyor. Saç ve saç ucu kırılmalarını da önleyen Lengths Serisi’ndeki ürünler, saçın kökten uca güçlenmesini sağlayarak sağlıklı bir şekilde uzamasına yardımcı oluyor.
 
Mad About Waves Serisi
Dalgalı saçlar için özel olarak sunulan Mad About Waves Serisi; şampuan, saç bakım kremi, durulanmayan bakım kremi ve durulanmayan saç bakım spreyinden oluşuyor. Dalgalı saçların kökten uca nemlendirilmesine yardımcı olan ürünler, özel geliştirilen formülü sayesinde saçların elektriklenmesini ve kabarık görünümünü de önleyerek dalgaların daha belirgin hale gelmesini sağlıyor.
 
Mad About Curls Serisi
Bukleli ve kıvırcık saçlar için özel olarak sunulan Mad About Curls Serisi; şampuan, 2’si 1 arada bakım kremi, bukle belirginleştirme kremi, yağ bakım kremi, yatıştırıcı saç bakım sütü ve şekillendirme köpüğünden oluşuyor. Curls Serisi’ndeki ürünlerin Aquarine Kompleks içeren özel formülü, saça yoğun bir nemlendirme sağlayarak yumuşamasına ve kolay bir şekilde taranmasına yardımcı oluyor. Seride bulunan ürünler ayrıca 80 dereceye kadar ısı koruması sağlayarak elektriklenmeyi de önlüyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI