Ana SayfaModaVakko Esmod Moda Akademisi Türkiye`de

Vakko Esmod Moda Akademisi Türkiye`de

Dünyanın en eski ve köklü moda okulu ESMOD, Türkiye`nin en köklü markalarından biri olan Vakko`nun 75. yılında Vakko Esmod Moda Akademisi çatısı altında Türkiye`ye geldiğinin müjdesini vermekten mutluluk duyuyoruz.2013 yılından itibaren Esmod okullarının yer aldığı 16 şehre 17. olarak eklenen İstanbul`da bundan böyle Esmod eğitimi ile moda endüstrisinin geleceği yetişecek. 

Vakko Esmod Moda Akademisi ilk günden tasarım kültürü ve marka bilinci yüksek yaratıcılar yetiştirmeyi amaçlıyor. Öğrencilerini iş dünyasına hazırlarken, onları sektördeki gelişmeleri yakından takip eden,  müşteri taleplerini doğru değerlendirebilen ve markalarına doğru yön çizebilen başarılı profesyoneller olarak mezun etmeyi hedefliyor.

Yaz kursları ve kısa dönem sertifika programlarının yanı sıra bir üniversite kıvamında işleyecek okulun normal süresi 3 yıl, fakat bunu sıkıştırılmış program ile 2 yılda da okumak mümkün. Okulun herhangi bir yaş sınırlaması yok. İlk dönemde 50 kişi kabul etmeyi düşünüyorlar. Bu 50 kişiyi seçmek için ise öncelikle bir sınav ardından da mülakat gerçekleştirilecek.

Vakko Esmod Moda Okulu tam anlamıyla bir üniversite gibi işleyecek fakat maalesef YÖK onaylı değil. Bu da erkeklerin askerlik durumlarında bir sorun teşkil edebilir. Vakko Esmod Moda Akademisi`nde okumanın büyük avantajlarından biri de ikinci senesinde diğer şehirlerdeki Esmod Akademileri`nden birine değişim programı ile gidebilme şansı. Yani ilk seneyi burada okuduktan sonra ikinci sene seçeceğiniz bir Esmod Akademisi`nde eğitiminize dönemlik olarak devam edebilirsiniz. Moda alanında çok köklü bir eğitime sahip olan Esmod`un Vakko Esmod Moda Akademisi`yle Türkiye`nin moda endüstrisini bir adım daha ileri götüreceklerine eminiz. 

Daha detaylı bilgi için Vakko Esmod Moda Akademisi ile iletişime geçebilirsiniz: 0212 249 2054

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI