Ana SayfaDekorasyonVakko Giovanna Locatelli`yi ağırladı

Vakko Giovanna Locatelli`yi ağırladı

“Principessa dei Nodi”, yani düğümlerin prensesi olarak tanınan ünlü tasarımcı, deniz tutkusundan ilham alarak yarattığı tasarımları ile dünya tekne dekorasyonu trendlerine yön veriyor.

Giovanna Locatelli, denizci halatlarından yola çıktığı tasarımlarında, mavi ve kırmızının en güzel tonlarını, altın ve gümüş renkler ile detaylandırıyor. Tasarımlarının tümünde lüks ve benzersiz bir tarz ortaya koyan Locatelli, teknesinde kişiselleştirilmiş dokunuşlar isteyen deniz tutkunlarının tekne ve yatlarını özel tasarımlarıyla adeta baştan yaratıyor. Locatelli, sofra takımlarından aksesuarlara, yatak takımlarından buz ve şampanya kovalarına kadar bir tekne için gerekli her türlü detayı tasarlıyor.

Çalışmalarını, İtalya’da Como Gölü yakınlarında bulunan stüdyosunda yapan ünlü mimar, stüdyosunun bulunduğu alanın eşsiz manzarasından aldığı ilham ve sınırsız bir yaratıcılıkla markasını dünyaya ulaştırıyor. Locatelli’nin tasarımları Montecarlo’dan Rusya’ya, Peru’dan Avustralya’ya kadar tüm denizlerde kullanılıyor. Zarif ve şık tasarımlarıyla Türkiye’de de büyük ilgi gören Locatelli’nin ürünleri, Vakko Home’larda deniz tutkunlarıyla buluşuyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI