Ana SayfaMagazinVanessa Hudgens'ın Koronavirüs Gafı Olay Yarattı

Vanessa Hudgens’ın Koronavirüs Gafı Olay Yarattı

Vanessa Hudgens geçtiğimiz gün yaptığı canlı yayında, muhtemelen yazın da etkisi hissedilecek Koronavirüs salgınına dair gelen bir soruya verdiği tepkiyle hedef haline geldi. Hudgens’ın yayın esnasında buna cevap olarak: “Evet bir virüs var. Anlıyorum ve buna saygı duyuyorum. Ama bir yandan da herkes ona yakalansa bile, sonuçta insanız ve bir gün hepimiz ölmeyecek miyiz? Bu korkunç ama kaçınılmaz. Bilemiyorum, belki şu anda bunu yapmamalıyım.” diyerek gülmesi hayranları tarafından hoş karşılanmadı.

Hudgens ertesi gün hikayesine attığı videoda şunları söyledi: “Arkadaşlar dün bir Instagram canlı yayını yaptım ve bugün bazı yorumların yanlış algılandığını fark ettim. Bu gerçekten çok çılgın bir dönem! Evde kendimi kilitlemiş durumdayım. Sizin de güvende olmak için aynı şekilde olduğunuzu umuyorum. Bu durumu hiçbir şekilde hafife almıyorum. Ben evdeyim. Siz de evlerinizde kalın.
 
Vanessa hikayenin ardından Twitter’da canlı yayındaki yorumlarını “duyarsız” olarak değerlendirdi ve insanların tepkisinin onda önemli bir farkındalık ve uyanış yarattığını belirtti.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI