Ana SayfaModaVans x Foo Fighters Sk8-Hi 29 Ocak’ta Satışta

Vans x Foo Fighters Sk8-Hi 29 Ocak’ta Satışta

1995’te çıkan Foo Fighters, Dave Grohl, Taylor Hawkins, Nate Mendel, Chris Shiflett, Pat Smear ve Rami Jaffee’nin son büyük Amerikan stadyum rock grubu olarak saygın konumlarına yükselişindeki ilk büyük adımdı. Vans, 12 kez Grammy kazanan Foo Fighters ile güçlerini birleştirerek, özel, sınırlı sayıda Vans Sk8-Hi’yı 29 Ocak’ta, grubun 10. albümü olan 5 Şubat’ta piyasaya çıkacak Medicine at Midnight albümünden sayılı günler önce yayınlayacak. 

Vans, stüdyodan dünya çapındaki konserlerine Foo Fighters’ın kariyeri boyunca hep ilk tercihi oldu. Üyeleri arasında değişken bir tarzı olan grup, zamandan bağımsız formu için Vans Classic Sk8-Hi’ıseçti, silüetin ikonik görünümünü korudu ve onu Foo Fighters’ın imza amblemiyle güçlendirdi. Siyah, beyaz ve kırmızı detaylar doğal olarak hem Vans hem de Foo Fighters için mükemmel bir iş birliğine katkıda bulunuyor. 

 

Sk8-Hi, kırmızı kontrast dikişli siyah üst kısımlara, orta ve yan taraflarda Foo Fighters’ın beyaz çift F logosuna ve topukta kırmızı “Foo” ve “Fighters” a sahip. Dil kısmında 25. yıl dönümü nakışlı etiketi bulunuyor ve Sk8-Hi’nin geleneksel Sidestripe modeli, Foo Fighters’ın sadeleştirilmiş müzisyen stiline bir selam niteliğindeki sadece dış çizgilerinin kontrast dikişiyle hissettiriliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI