Ana SayfaModaVictoria Beckham`ın gözlük koleksiyonu

Victoria Beckham`ın gözlük koleksiyonu

Tasarıma olan merakını daha fazla içinde tutamayıp son birkaç sezondur koleksiyonlar hazırlayan Victoria Beckham, şimdi de gözlük koleksiyonuyla karşınızda.

Gündelik yaşamında gözlük takması gerektiğini ama bir türlü kendisine uyan gözlük bulamadığı için bütün istediği özellikleri gözlük  koleksiyonunda topladığını söyleyen Victoria, stile önem verdiğini ve ortaya bu gözlüklerin çıktığını söyledi.

6 parçadan oluşan gözlük koleksiyonunda her bir modelin üç farklı rengi var. Geniş renk paletiyle dikkat çeken koleksiyonda öncelikli olarak Victoria Beckham`ın favori rengi siyah, turkuvaz, sarı ve orman yeşili dikkat çekiyor.

İtalya`da el yapımı olarak üretilen gözlükler metal parçalarla kombinlendi. Koleksiyonda yer alan her bir çerçevenin yapımı bir hafta sürerken gözlüklerin son haline kavuşması ise dört haftayı buldu.

4 Ekim`de satışa çıkacak olan koleksiyonda yer alan gözlükler 410 dolardan satılacak. Bakalım Victoria Beckham, tasarımları giymeyi seven ünlülerden ilk hangisi bu gözlüklere sahip olacak?

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI