Ana SayfaModaVictoria`s Secret İç Giyim Koleksiyonu

Victoria`s Secret İç Giyim Koleksiyonu

Bilindiği üzere Victoria`s Secret tüm bayanların favori iç giyim markalarından biri. Özellikle İstanbul`da açtıkları mağazalarından sonra markanın ürünlerine ulaşabilme olanağımız oldukça kolaylaştı. Durum böyle olunca işinizi kolaylaştırmak adına kış sezonuna damga vuracak Victoria Secret`ın en iddialı iç giyim ürünlerini sizin için victoriassecret.com adresinden seçtik.

Her ne kadar artık çoğu ürün İstanbul`daki mağazalarda bulunsa da internet üzerinden alışveriş yapabilme olasılığınızda var. Victoria`s Secret`ın internet sitesinden alışveriş yaptığınızda ürünler size 2-3 hafta içerisinde ulaşıyor ancak internet üzerinden alışveriş yaparken verdiğiniz siparişin ücretinin 100 Dolar`ı geçmemesi gerekiyor. Ayrıca bazı şartlarda aldığınız ürünler gümrüğe takılabiliyor, böyle bir durumda gümrüğe gidip belli bir ücret ödeyip ürününüzü alabiliyorsunuz.

Şimdi sizin için seçtiğimiz Kış sezonunun en güzel iç çamaşırlarına galeriye tıklayarak göz atın, sonra da victoriassecret.com adresini ziyaret etmeyi unutmayın. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI