Ana SayfaModaVictoria`s Secret`tan 2 yeni sütyen

Victoria`s Secret`tan 2 yeni sütyen

Victoria’s Secret hayranlarına iki yeni ürün sunuyor. 
Lanse edilen iki yeni sütyen, So Obsessed ve Very Sexy Bare, Victoria’s Secret hayranlarına seksi bir görünümle birlikte mükemmel konfor sunuyor. So Obsessed, yeni Memory Fit süngeriyle seksi bir kaldırma etkisi yaratırken, Very Sexy Bare derin dekolte hatları ve kaymaz kumaşıyla farklı bir seçenek olarak dikkat çekiyor. 
YENİ! So Obsessed by Victoria’s Secret
Şimdi hem seksi görünebilir, hem da rahat hissedebilirsiniz. Yeni So Obsessed serisinde kullanılan kendi özel Memory Fit süngerimiz, kıvrımlarınızı hafızasında tutuyor. Dekolte giysileriniz için mükemmel bir seçim. 
YENİ! Very Sexy Bare
Her seksi görünüme uygun yeni Very Sex Bare serisi, kaymaz kumaşıyla aşağıya doğru çekilmeye olanak veriyor ve sırtı açık giysilerinizi rahatça giyebilmenizi sağlıyor. Serinin diğer modelleri Very Sexy Push-Up, Very Sexy Multi-Way ve Bombshell Add-2-Cups ile birlikte yeni renkler, yeni desenler ve dantelli seçenekler sizi bekliyor. 
2015 Swim mayo koleksiyonuyla yeni So Obsessed ve Very Sexy Bare Push Up sütyenler yurt dışında VictoriasSecret.com’da, Victoria’s Secret Kataloğu’nda ve ülke genelinde belirli Victoria’s Secret mağazalarında satılıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI