Ana SayfaYaşamViento Alaçatı Hotel

Viento Alaçatı Hotel

Ege kültürünün vazgeçilmez öğeleri samimiyet ve rahatlık ön planda tutularak restore edilen Viento Alaçatı Hotel, Alaçatı tutkunlarına hem damak zevki hem konfor vaat ediyor. 1850’li yıllara dayanan tarihiyle dikkat çeken Viento Alaçatı Hotel, Arnavut, Boşnak, Selanik, Girit ve Kavala’dan gelen göçmenlerin yaşadığı Rum konağı ve evlerden oluşuyor. 3 yıl önce İzmirli iş kadını Figen Erbaş tarafından satın alınan konak ve evler geçtiğimiz yıl hizmete açıldı. 

Alaçatı’nın çarşısına birkaç adım mesafedeki Viento Alaçatı Hotel, sahibi Figen Erbaş’ın bizzat ilgilendiği mutfağıyla da dikkat çekiyor. Doğal ürünlerin muhteşem lezzetlere dönüşmesinde ise mutfağın baş aşçısı Levanten Nino Hanım’ın imzası var. 
Misafirlerine samimiyet ve rahatlığın yanı sıra kalite ve konforu da sunmayı amaçlayan Viento Alaçatı Hotel, jakuzili çim bahçesi, keyifli müziklerin eşlik ettiği barı, güler yüzlü hizmet anlayışı ile tadına doyulmayan bir tatil sunuyor. 
Viento Alaçatı Hotel’de 4 standart, 7 superior, 15 deluxe ve 1 junior süit olmak üzere 22 oda ayrıca bir Rum konağı bulunuyor. Yaz sezonuna merhaba diyen Viento Alaçatı Hotel, 50 yatak kapasitesiyle hizmet veriyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI