Ana SayfaYaşamW Istanbul’un Nisan Ayı Programı Yine Dopdolu

W Istanbul’un Nisan Ayı Programı Yine Dopdolu

Restoranlar, kafeler, tasarım ve sanat galerileriyle dolup taşan,  tarihi Akaretler Sıraevler’in merkezinde yer alan W Istanbul, Nisan ayında yine dopdolu programıyla sevenlerini bekliyor.

3-10 ve 24 Nisan tarihlerinde, İtalyanların ünlü geleneği “Aperitivo” da Deniz Özdoğru, 17 Nisan’da Emir Vargın, her Perşembe gecesi düzenlenen “After Work”da ise Ezgi Taşçeviren,  DJ kabine geçerek misafirlere müzik şöleni yaşatıyor. Her Çarşamba W Lounge’da düzenlenen “Aperitivo” gecesinde; misafirler satın alacakları içki ile birlikte aperitivo büfesinden sınırsız yemek fırsatından, Perşembe geceleri ise 18:00-21:00 saatleri arasında “After Work” %20 indirim ile farklı bir happy hour imkanından yararlanabiliyor.
 
İstanbul’un en popüler semti Akaretler’de bulunan W Lounge, Cuma geceleri  “W Records”’ile İstanbulluları coşturuyor.  5 Nisan’da Ata Gunay, Avangart Tabldot ve Gone, 12 Nisan‘da Jamie S ve Doğa Özçicek, 19 Nisan’da Alexandar ve Supu plaklardan çalınan retro şarkılarla geceye hazırlanıyor.  26 Nisan Cuma gecesi ise Tala ve Yang sevenleri ile buluşuyor.
 
Her Cumartesi düzenlenen “House Exclusive”de;  6 Nisan Cumartesi Can Akyol, 13 Nisan’da Schnell-Schnell, 20 Nisan’da Temmuzda and Friends konuklara eşsiz anlar yaşatmaya hazırlanıyor. 27 Nisan’da ise Türkiye Eurovision Kulübü düzenleyeceği özel parti ile misafirlerini gece boyunca  doyasıya eğlendirecek.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI