Ana SayfaGüzellikWatsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri Dijital Törenle Sahiplerini Bulacak

Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri Dijital Törenle Sahiplerini Bulacak

Birçok marka ve ürünün her yıl; müşteriler, basın mensupları ve blogger’lar tarafından değerlendirilerek ödül almaya hak kazandığı Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri, bu yıl ilk defa dijital olarak düzenleniyor.

 

Bu yıl altıncısı düzenlenen Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri ödül töreni 15 Eylül Salı akşamı saat 20.00’de Watsons Türkiye YouTube kanalında canlı olarak  https://www.youtube.com/user/watsonsturkiye yayınlanacak. Dijital ortamda gerçekleşecek bu özel töreni, herkes aynı anda izleme fırsatına sahip olacak.

 

Kozmetik ve kişisel bakım alanında birçok ilke imza atan Watsons Türkiye,15 Eylül Salı akşamı gerçekleştirilecek olan 6. Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri ödül töreni ile sevilen güzellik ve kişisel bakım ürünlerinin en iyilerini açıklıyor. Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri’nde bu yıl makyaj, cilt bakımı, saç bakımı ve kişisel bakım gibi birçok alanda 25 farklı kategoride 132 ürün yılın en iyisi olmak için yarışıyor. 1,3 milyon oy kullanılarak belirlenen kazananlar ödül gecesinde sahiplerini buluyor.

 

Aday ürünler geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi müşteriler, basın mensupları ve blogger’lar tarafından ayrı ayrı değerlendiriliyor. Oylamalar sonunda kategorilerinde en çok oy alan ürünler, Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri ödül töreninde yarıştığı kategoride yılın en iyi ürünü ödülünün sahibi olmaya hak kazanıyor.

 

Oylamaya katılan müşteriler arasından çekilişle belirlenecek 500 kişi ise Watsons tarafından hazırlanacak ve yılın en iyilerinden seçilerek oluşturulacak hediye setini kazanma şansı yakalıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI