Ana SayfaTeknolojiWhatsApp'ta Tehlike Çanları

WhatsApp’ta Tehlike Çanları

Whatsapp’ın görüntülü konuşma özelliğini milyonlarca vatandaş kullanmaya başladı. Güncelleme üzerinden ise henüz 24 saat geçmeden kullanıcılar bu özellik üzerinden dolandırıcıların hedefi oldu.
 
Dünya çapınca milyonlarca kişinin bu özelliği kullanmak için sabırsızlandığını bilen dolandırıcılar rastgele ekledikleri numaralara ve maillere ‘WhatsApp’ın görüntülü arama özelliğine sahip sürümünü indir’ linki göndermeye başladı.
 
Linke tıkladığınızda WhatsApp’ın resmi sitesine benzer olarak tasarlanmış ‘Whatappvideoonline’ isimli bir siteyi açarak indirme işlemi yapıyor. Ancak bu indirme işlemi tamamen aldatmaca ve sizin bilgilerini çalmak için tasarlanmış bir virüs durumda.
 
Ayrıca dolandırıcılar daha fazla kişiye ulaşabilmek için Görüntülü Arama özelliğini aktif etmeniz için indirme işleminden sonra 4 arkadaşınızı daha görüntülü arama özelliğine sahip WhatsApp sürümünü indirmesi için davet etmenizi istiyor.
 
WhatsApp’ın görüntülü arama özelliğini aktif etmek için resmi uygulama mağazalarından güncelleme yapmanız gerekiyor. iPhone’lar için AppStore ve Android telefonlar için Google Play Store’dan WhatsApp uygulamasının son güncellemesini yaparak görüntülü arama özelliğine sahip olabilirsiniz.
 
Daha sonra arama yapacağınız kişinin konuşma sayfasında; İPhone’lar sağ üst köşede bulunan kamera logosuna Android’lerde ise arama logosuna ve açılan sekmeden ‘Görüntülü Arama’ seçeneğine tıklayarak görüntülü görüşme yapabilirsiniz.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI