Ana SayfaModaWrangler`den Vegas Ateşi

Wrangler`den Vegas Ateşi

Vegas Ateşi ve outdoor giyimin nefes kesici yaklaşımıyla karşımıza çıkıyor. Koleksiyonlar, dolu dolu yaşanan hayatlardan esinlenmiş. Aksiyon, macera ve adrenalin. Parlak ışıklar ve çöl. Vahşi partiler ve tehlikeli yarışlar.

Sezon, orijinal outdoor jean markası Wrangler’ın konumunu sağlamlaştıran, enerjik ve farklı vintage esintilerden oluşan Ride Wild grubu ile başlıyor. Masmavi jean pantolonlar, dar gömleklerle veya yıpranmış tişörtlerle giyiliyor. Yaz siyahı ve gri-siyah renkler, alternatif  bir görünüm sunuyor. Yıkamalar eskitilmiş ve tozlu, otantik vintage görünümü ve hissini yansıtıyor. Basit ve ikonik bir stil: şehirde gezinirken giyilen rahat ve seksi kıyafetler. Saf jean ve klasik cool.

Jean kesimleri zaman içinde mükemmele ulaşmış. 2010 İlkbahar Yaz Erkek Koleksiyonu’ndaki kilit ürünler üç ana kesimden oluşuyor:  Spencer mükemmel dar kesim, Ace normal bel-düz kesim, Crank  ise modern düşük bel-düz paça.

Trende uygun olarak, Wrangler’ın denim gömlek ve ceketleri, sezonun hiti olacak gibi görünüyor.  Bu ürünleri, Wrangler’ın zamansız favorileri, kareli gömlek ve el yapımı deri kemerler  tamamlıyor.

Göz alıcı ve heyecan verici kadın koleksiyonunun odak noktasında ise dar kesim Stokes, düşük bel-dar kesim Molly ve düşük bel-düz paça Spencer modelleri yer alıyor. Ceket koleksiyonu ise çok güçlü, özellikle Wrangler’ın denim ve deriden yaptığı işler çok etkileyici. Her iki kumaştan üretilen boleroları da atlamamak gerek. Diğer dinamik denim modelleri arasında, cüretkar tulum, nefes kesen ceket ve kısa, kıvrılmış şortlar yer alıyor.

İkinci sevkiyat olan 1947’de, iş kıyafetinden esinlenilmiş. Koleksiyon, Jack Kerouac ve Jackson Pollock tarzını andıran, gri, kahverengi ve mavi gibi yumuşak renk paletlerinde üretilen ve  Wrangler’ın 1940’lardaki Birleşmiş Milletler ordusuna işçi kıyafeti sağladığı dönemdeki rolüne gönderme yapan dayanıklı iş kıyafetlerinden oluşuyor.

Üçüncü koleksiyon olan 51st Star, enerji ve gösterişle dolu; ateşli bir gece partisi için üretilen hafif ve parlak kıyafetler. Efsaneleşmiş motosiklet sürücüleri Evel Knievel ve Eddie Kidd arasındaki rekabetin hikayesi koleksiyonun esin kaynağı olmuş. Küçük yıldızları, havai fişekleri, mavi, kırmızı, beyaz keskin zıtlıkları hayal edin.

Koleksiyonlar, mükemmel vintage duygusunu ortaya çıkaran zengin aksesuar seçenekleriyle desteklenmiş.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI