Ana SayfaDüğünYakın arkadaş düğününde ne giyilir?

Yakın arkadaş düğününde ne giyilir?

En iyi arkadaşınız evleniyorsa size düşen görev çok fazla; öncelikle bunun bilincinde olmanızda fayda var. Her türlü işe hazırlıklı olmalısınız. Ama kendimizi de arka plana atmayalım öyle değil mi? Sonuçta esas kızdan sonraki esas kızlardan biri de biziz!  

Düğünün nerede olduğu, konsepti vs. çok önemli faktörler tabi.. Fakat öncelikli olarak basit kurallardan bahsedebiliriz. Kural 1: Düğünde beyaz giyilmez! Herkesin bildiği bir kuraldır, ama bilnçli veya bilinçsiz her düğünde 1 tane çıkar bunlardan.. Rol çalma heveslisi görümceler gibi görünmek istemiyorsanız beyaz veya beyaza yakın renklerden kaçın!

Kural değil ama çok gösterişli giyinmemekte fayda var. Sonuçta o akşam en yakın arkadaşınızın en özel gecesi ve onu gölgelemek istemezsiniz. Yine kural olmayan bir diğer önerimiz, siyah elbise seçmemeniz hakkında. Tabi bunu uygulamak gerçekten zor. Nedeni ise baktığımız elbiselerde her zaman kendimize en çok siyahı yakıştırmamız ve en rahat siyahın içinde hissetmemiz. Ama en yakın arkadaşımız evlenirken kara yaslara girmiş görüntüsü vermek de istemeyiz öyle değil mi? Dolayısıyla olabildiğince siyahtan kaçın, baktınız olmuyor, yapacak bir şey yok..

Son öneri! Bu düğünde eğilmek, kalkmak, gelini toparlamak sizin de göreviniz.. Dolayısıyla rahat hareket edebileceğiniz bir elbise seçmenizde fayda var. Ayrıca pistte arkadaşınızı yalnız bırakacak değilsiniz! En iyi arkadaşınızın düğünü, kendinizinkinden sonra en çok eğlendiğiniz düğün olmalı, öyle değil mi?

Buyrun galerimizi inceleyin, bakalım kendinize göre bir elbise bulabilecek misiniz? 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI