Ana SayfaModaYaratıcılık ve Özgünlük Sembolü Bir Sezon Favorisi: Timberland London Square

Yaratıcılık ve Özgünlük Sembolü Bir Sezon Favorisi: Timberland London Square

Timberland kadın koleksiyonu bu sezon markanın köklü geçmişinden aldığı ilhamı geleceğe atılacak yepyeni ve sağlam bir adıma dönüştürüyor! Özgün tarzına  farklı bir yorum katan Timberland’ın yeni sezonda gelenekleri yeniliklerle buluşturarak yarattığı genç ve modern bir koleksiyon olan London Square kadın botları, güçlü ve şehirli kadının beğenisine sunuluyor. Dinamik, özgün ve orijinal stiliyle farklılaşan London Square botlar, sağlam görünümüyle olduğu kadar yenilenen 90’lar stiliyle de göz kamaştırıyor.

Tutkulu ve özgün yaşam biçimini kişisel stiline de yansıtan sanatçı ruhlu kadınlar için tasarlanan London Square modeli, aynı zamanda Timberland’in yeniden yorumladığı köklü mirasının da temsilcisi olarak dikkat çekiyor. Sezonun favorisi London Square, sonbahar mevsiminde Türkiye dahil pek çok Avrupa şehirlerinde vitrinleri süsleyecek.

Gündüzden geceye devam eden rahatlık ve kombinler için London Square

Timberland London square botlar hareketli yaşam tarzını benimseyen ve her kombine uygun bir sonbahar arkadaşı arayanlar için ideal bir seçenek olacak.  

Sonbahar yaprakları ve beklenmedik yağmurlar sokaklarla buluşurken gün boyu rahatlık arayan ve yaşam tarzını kombinlerine de yansıtan kadınlar London Square’i çok sevecek. Jeanlerle, elbiselerle ve şortlarla olduğu gibi kumaş pantolonlarla da rahatça giyilebilen bu model, eklendiği kombine göre değişen, zarif ya da maskülen görünümlere bürünebilen çok özel bir stile sahip.

Timberland kalitesinde birinci sınıf deri malzeme kullanılan 15 santim uzunluğundaki London Square botlar rahat kapitone boğazlı kısmı, konfordan taviz vermeyen OrthoLite tabanı, darbelere dayanıklı EVA orta tabanı ve Timberland’ın özel kauçuk dış tabanı ile tamamlanıyor. Siyah, koyu kahverengi ve bordo işlenmiş deri olmak üzere üç renk alternatifiyle sunulan ve 3,5 santimlik topuk boyuyla sezonun hit ürünü olmaya aday London Square  botlar Ekim ayında mağazalarda yerini alacak.

Timberland’ın Celebrate the Icons kampanyası için dünya genelinden fotoğrafçılar bir araya geldi

London Square botların reklam kampanyası için dünyanın çeşitli yerlerinden fotoğrafçılar bir araya gelerek yeni sezon Timberland botlara kendi yorumlarını kattıkları özel bir çalışmaya da imza attı. Markanın süregelen evrensel söylemini selamlayan fotoğraf sanatçıları Timberland’in özgün ruhuna zengin bir dokunuş katarak yeni sezonun tüm dikkatini Timberland’e çekti.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI