Ana SayfaGüzellikYaza Four Seasons Bosphorus Spa&Hamam`da hazırlanın

Yaza Four Seasons Bosphorus Spa&Hamam`da hazırlanın

Yaz giderek yaklaşıyor ve hepimiz kusursuz bir bronzluğun hayallerini kurmaya başladık. Ancak göz alıcı bir bronzluğun yolu nem dengesi sağlanmış ve ölü derilerden tamamen arınmış bir ciltten geçiyor.

İşte bunun için bu aylarda yapılacak cilt ve vücut bakımları büyük önem kazanıyor. Four Seasons Bosphorus Spa&Hamam dünyanın en prestijli markalarından Sodashi ve Natura Bissé ürünleriyle güneşe hazırlamak için dört farklı bakım öneriyor. Farklı cilt tipleri ve ihtiyaca göre çeşitlendirilebilen bu bakımlar ile yenilenmek ve enerji depolamak mümkün.

Four Seasons Bosphorus`un yaza özel önerilerinin başında bizim de denediğimiz ve geleneksel bir bakım olan Türk Hamamı var. Ancak Four Seasons Bosphorus`da Türk Hamamı keyfi cildin ihtiyacı olan nem ve enerjiyi sağlayacak olan Citrus Hammam by Natura Bissé’nin C vitamimini kürü ile tamamlanıyor. Bu yeni bakımda geleneksel Hamam sefası ile arınan cilde Natura Bissé`nin kolajen üretimini arttıran, cildin görünümünü iyileştiren C + C maskesi  ve kremi  uygulanıyor.  Yoğun antioksidan kapasitesine sahip %100 saflıkta C vitamini içeren Natura Bissé Citrus vücut maskesi, nemlendirici özelliği ile kuru ve elastikiyetini kaybetmiş ciltlere dengesini yeniden kazandırıyor. Yaz öncesi neme ihtiyacı olan ciltler için ideal olan bu özel bakım, ciltteki ölü deri  ve toksinleri geleneksel hamam bakımı ile arındırırken, Natura Bissé Citrus kürü ile cildi besliyor, nemlendirerek cilde esnekliğini yeniden kazandırıyor.

Bakımdan sonra vücudunuza dokunduğunuz anda ise farkı anlıyorsunuz. Bu bakımın size vadettiği sadece yumuşacık bir ten değil; vücudunuzu rahatlatan ve stresten arındıran bu bakım ruhunuza da iyi gelecek. Ayrıca bu deneyimle Osmanlı zamanında bir Sultan olmanın nasıl bir duygu olduğunu da hissedeceksiniz. Zira belki de hayatınızda ilk kez siz sadece uzanırken terapistiniz tarafından yıkanacak ve kremleneceksiniz. 

Bakımdan çıktıktan sonra Four Seasons Spa&Hamam`ın dinlenme odalarında uzanabilir, sağlıklı atıştırmalıklar ve lezzetli içeceklerin tadını çıkarırken, dergi veya kitabınızı okuyabilirsiniz. Zaten bakımdan çıktıktan sonra en çok yapmak istediğiniz şey; rahatlayan vücudunuzun etkisiyle uyumak oluyor. O yüzden tavsiyemiz bu bakıma gidedeğiniz günün akşamına bir plan yapmamanız; masaj ve bakımın üzerinizde yarattığı harika etkinin tadını dinlenerek çıkarmanız. 

Four Seasons Bosphorus Spa&Hamam`ın yaz için diğer önerisi ise kışın su kaybı yaşan ve kuruyan cildi canlandırmak için önerilen Tuzla Gelen Rahatlık vücut bakımı. Kan dolaşımını hızlandırıp gerginlik ve yorgunluğu azaltmaya yardımcı olan bu bakımda Himalaya tuzu ile vücuda uygulanan “peeling” ölü deriyi arındırarak cildi güzel ve sağlıklı bronzlaşma için hazırlıyor. Kış boyunca nem dengesi bozulmuş cildi tazelemek ve tıkanmış gözenekleri açmak için uygulanacak Sodashi Derinlemesine Temizlik yüz bakımı ile yaz ayları boyunca sağlıkla parlayan bir cilde sahip olmak mümkün. 

Four Seasons Bosphorus Spa&Hammam, ayrıntılara verdiği özenle misafirlerini şehrin ortasında derin bir nefes almaya davet ediyor. Kişiye özel ihtiyaçlara göre şekillendirdiği bakım ve paket önerileri ile hayatı kolaylaştıran Spa&Hammam’da gün ışığı alan kapalı havuzda yorgunluğunuzu atabilir, Spa’nın sağlıklı menüsünden seçeceğiniz hafif bir yemekle programınızı tamamlayabilirsiniz. 

Özel fiyatlar hakkında bilgi ve üyelik koşulları için; Four Seasons Bosphorus, Spa&Hammam: 0212 381 41 60 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI