Ana SayfaYazarlarİstikrar her şeydir!

İstikrar her şeydir!

Evet, başlamak bitirmenin yarısıdır ama başlayıp bitirilemeyen her şey de zaman, emek ve para kaybıdır… İç kaynakların kötü kullanılmasıdır!

Şirketlerde rafa kalkmış projelere, sonuçlanamayan işlere harcanan kaynaklar gibi, bireysel olarak israf ettiğimiz kaynaklarımız var… Sebebi istikrarsızlık!

Sürdürülebilir kalkınma, sürdürülebilir gelir, sürdürülebilir ilişki söylemleri buradan geliyor. Ne kadar büyük olduğun değil ne kadar büyük kalabildiğin önemli, ne kadar kazandığından çok ne kadar kazanmaya devam edeceğin, ne kadar aşık olduğundan çok aşkına ne kadar sahip çıkacağın önemli…

İç kaynaklarımızın israfını önlemek üzere bir listeye başlıyorum. Eminim ekleyeceğiniz çok şey vardır.

  • Görüşmeye devam etmek istemeyeceğin insanlarla görüşmek için, kendi vaktinden çalma.
  • Sert rejimlere başlayıp sonuç alamadan bırakacağına, bir oturuşta bir kavanoz nutella yemeyi bırak.
  • İş çevreni genişletmek ve iş ilişkilerini sağlamlaştırmak için, periyodik çaba gerekir. Bugün kadınlar gününü kutladığın birinin, yarın doğum gününü unutma.
  • Sevgilinin kusurlarını ömür boyu hoş göremeyeceksen, bugün de görme… Geriye bir aşk hikayesi değil, tahammül ettiğin zamanlar kalır.
  • İmaj olsun diye daha lüks yaşamaya başladıysan, devam edebilmek için çok çalış. Çünkü düzenli yapmadığın hiçbir şey, imajına yansımaz.
  • Herhangi bir konuda değişmeye veya hayatındaki bir şeyi değiştirmeye karar vermeden önce iyi düşün… Zor olacağını bilerek başla ve vazgeçme, çünkü değişim istikrar gerektirir.

Sürdürülebilir mutluluklar dileğiyle.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI