Ana SayfaYazarlarKoltukaltı botoksu ile yazı kucaklayın

Koltukaltı botoksu ile yazı kucaklayın

Havaların ısınması ile birlikte herkesin korkulu rüyası olan terleme ve ter kokusu problemi de karşımıza çıkıyor. Bu problemi çözmek adına üretilen parfüm, deodorant, roll on gibi birçok kozmetik ürün bulunsa da, bunlar maalesef geçici bir çözüm olarak kalıyor.

Ter, gerek koku gerek kıyafetlerin üzerinde bıraktığı lekeler ile birçok kişinin sosyal yaşantısını olumsuz etkiliyor. Özellikle kadınlar ter izi oluşması sebebi ile yazın renkli giysiler giymekten kaçınıyor.

Teknolojinin her geçen gün ilerlemesinin bizlere sunduğu avantajların arasında yerini alan botoks tedavisi de, kırışıklıkları engellemesinin dışında terlemeye de bir çözüm oluyor.

Son derece kısa bir sürede ve oldukça konforlu bir şekilde uygulanan koltukaltı botoksu terleme probleminin en güçlü ilacı. Üstelik yaza girmemize çok az zamanın kaldığı şu günlerde, özellikle yoğun çalışanlar için bir öğle arasında çözüme ulaştırılabilecek kadar da kolay.

Peki nasıl uygulanıyor?

Koltukaltı botoksu uygulamadan once terleyen bölgeler tespit edilir ve lokal anestezi sağlayarak acı duyulmasına engel olan krem sürülür. Yaklaşık olarak 15 dakika kadar uyuşması beklendikten sonra, oldukça kısa süren bir işlemle bu bölgelere botoks malzemesi enjekte edilir. Devamında kişi normal yaşamına hemen dönebilir. Ömrü 1 yıl olan koltukaltı botoksunun 1 yıldan sonra tekrarlanması gerekir.

Koltukaltı botoksu ile terlemeyi durdurmanın yol açtığı herhangi olumsuz bir sonucu yoktur. Unutmayın ki, vücudumuzun her yeri terler. Kişinin özgüvenini ve sosyal yaşantısını olumsuz yönde etkileyecek itici görüntü ve kokuları engellemek amacı ile ter bezlerinin kontrol altına alınması hiçbir sağlık sorununa yol açmaz.

Sevgiyle kalınız
Dr. Güncel Öztürk
Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı
www.guncelozturk.com
instagram takip: guncelozturk
facebook: guncelestetik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI